Blog Notícies


GRÀCIES PEL SUMUM DAY

09/03/2018

 

Categoria: General, PVC

Veure notícia al Diari de Girona
Veure imatges de l’esdeveniment

El passat 2 de març vam celebrar el Sumum Day 2018, una jornada formativa per als distribuïdors de finestres Sumum. A l’acte hi van participar més de 50 assistents, els quals van poder visitar les noves instal·lacions i atendre a dues conferències sobre les finestres Sumum i l’eficiència energètica.

Les finestres Sumum aconsegueixen una notable reducció de fins a un 30% en el consum energètic per climatització de la llar, la qual cosa rebaixa l’import econòmic de la factura de gas i electricitat. A més, al ser finestres amb major hermeticitat no hi ha infiltracions d’aire i per tant no entren sorolls de l’exterior. Aquestes i altres característiques van posar-se en relleu durant la jornada.

BUCH1900, tot i seguir la tradició com a fusters i ebenistes des de fa 5 generacions, la innovació i el disseny és clau en la millora constant dels nostres productes i processos de producció per tal d’oferir les millors solucions als nostres clients.

Evita el fenomen dels peus freds i vine a BUCH1900, on fabriquem i distribuïm la marca de finestres Sumum, tot un referent en l’eficiència energètica.

Finalment, donar les gràcies a tots els participants de la jornada perquè sense ells no hauria estat possible.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.