Blog Notícies


LA SENZILLESA I NATURALITAT DE L’ESTIL NÒRDIC

16/03/2018

 

Categoria: Fusta, General

L’estil nòrdic o escandinau va néixer a principis del segle XX als països del nord d’Europa, encara que lentament s’ha convertit en una de les tendències més seguides al món de l’interiorisme. Un estil que combina el tradicional amb el modern i industrial.

L’ús del blanc i tonalitats clares és una de les característiques fonamentals d’aquest estil, ja que aporta llum i amplitud a les estances, proporcionant així un aire net, relaxat i funcional a la llar. Els teixits i materials naturals com el lli i la fusta són els més abundants.

La fusta és un dels materials més utilitzats en l’estil nòrdic per la seva capacitat d’aportar calidesa als espais, tant en mobiliari com en sòls. Sobretot s’empren fustes amb tons clars per a la creació d’un espai natural, algunes de les més utilitzades són la del pi, faig, roure o bedoll.

Per arribar a crear aquesta sensació d’amplitud que projecta aquest estil, l’elecció del mobiliari és essencial. Es busca la funcionalitat i un espai poc recarregat. Per això es recomana incorporar solament les peces essencials, un mobiliari que segueix línies molt depurades que solen combinar-se amb acabats rectes o amb un suau grau de curvatura.

A BUCH1900 som experts en fusta i en la fabricació de mobles personalitzats per adaptar casa teva al teu estil i així transformar-la en la teva llar.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.