Blog Notícies


LA SUBLIMACIÓ DE LES IDEES

26/11/2018

 

Categoria: Fusta, General

A vegades un sol element pot trencar amb la tendència. Què passaria si inventéssim una màquina capaç de sublimar les idees?

Les idees són el motor de canvi de la humanitat. En són exemples: la roda, la impremta, internet… L’efecte papallona i la història ens han demostrat que aquests invents van més enllà de la funció per la qual van ser desenvolupats. Al final han aportat més del que es pressuposava transformant a la societat.

Aquest fenomen també es produeix dins el món de l’interiorisme. Des de BUCH1900 tenim el més semblant a la màquina de les idees, el Centre Mecanitzat per Control numèric (CNC). Amb aquesta maquinària podem crear mobles de fusta i estructures totalment predissenyades en sèrie. És per això que podem oferir feines personalitzades i exclusives tant per a professionals com per a particulars.

Així doncs, dissenyadors d’interiors, arquitectes o amateurs per fi tenen una solució real i efectiva per a resoldre el trencaclosques i materialitzar aquell moble somiat. Amb la nostra tecnologia i expertesa podem afirmar que podem fabricar gairebé qualsevol tipus de moble, per complicat que pugui semblar. És la resposta a totes aquelles persones que volen dur a terme projectes innovadors i no troben disponibles les peces de mobiliari desitjades degut a la seva singularitat.

Tant si ens vols donar el teu propi disseny com si vols que te’l creem, som el teu fabricant. Aprofita tots els avantatges que t’oferim amb el nostre centre mecanitzat per control numèric.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.