Blog Notícies


EL NADAL MÉS PERSONAL

30/11/2018

 

Categoria: Fusta, General

S’acosten temps de festivitat, ja tenim el Nadal a tocar i com és costum, els regals són una de les majors il·lusions. Enmig dels banquets familiars, on els més petits reciten el vers i uns complets desconeguts són els guanyadors de la loteria, nens i grans s’ajunten per celebrar (amb la més innocent de les complicitats) les tradicions populars.

Diuen que el que compte és la intenció. I és que sembla que quan les coses es fan de cor tot surt millor. Hi ha moltes formes d’expressar-se: abraçant, cantant, dissenyant, esculpint, mirant… al cap i a la fi tots som persones, ànimes que brillen amb més força quan ens oblidem de qui som.

Si t’agrada dissenyar i tens algun projecte que t’agradaria fer realitat o si coneixes algú amb aquestes inquietuds creatives, a BUCH1900 tenim la solució. Dissenya el teu moble i te’l fabriquem, regala un objecte únic ideat per tu. Mobles personalitzats de múltiples formes, per decoració, interiorisme… Els límits els poses tu!

Siguis arquitecte, dissenyador d’interior o amateur ja pots fer real aquell moble somiat. Amb la nostra expertesatecnologia podem fabricar gairebé qualsevol mena de moble, per complicat que pugui semblar gràcies al nostre centre mecanitzat per control numèric (CNC).

Seguim creixent i expandint-nos en el nostre sector per a oferir-te els millors serveis.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.