Blog Notícies


L’EXPERTESA I PROFESSIONALITAT

07/12/2018

 

Categoria: Alumini, Fusta, General, Mobiliari, PVC

A vegades les coses són molt més senzilles del que pensem. Diuen que els humoristes són persones que han tingut una vida difícil i que d’alguna manera aconsegueixen fer riure a la gent perquè han acabat acceptant fins a l’últim racó de la seva ànima. Sembla ser que un dels camins al saber és equivocar-se molts cops. Els esportistes són un altre bon exemple, jugadors com Michael Jordan van haver de fallar moltes cistelles abans de ser un dels millors jugadors de la història.

És difícil ser un savi en tot, per sort tenim l’oportunitat de consultar als que per unes raons o altres, han pogut convertir-se en autèntics experts de la matèria per haver-hi dedicat tota una vida. Des de BUCH1900 tenim els coneixements i l’experiència de moltes generacions. Som grans experts del nostre sector i la història ens avala.

És per això que quan algú requereix dels nostres coneixements com: quins materials necessito per a la meva llar, quins mecanismes són els més adients per a la meva finestra, quin tipus de porta és la que m’aniria millor, quin moble seria l’ideal per aquest espai de la casa? Sap que pot comptar amb el nostre suport.

No està de més informar-se, agafar idees i tenir unes nocions mínimes del que un desitja i necessita. En aquest cas la informació és saber i informar-se lliurement és opcional. Des de BUCH1900, el que més recomanem als nostres clients és que transmetin les necessitats al nostre equip de professionals per tal que aquests, amb els seus coneixements i experiència puguin assessorar-los amb el millor dels resultats. Siguin materials de fusta, PVC i alumini, a BUCH1900 tenim la solució. Vine a visitar les nostres instal·lacions, contacta amb nosaltres per tal que puguem oferir-te el millor assessorament en una peça clau de la teva vida com ho és la teva llar.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.