Blog Notícies


LINKTRUSION

29/01/2021

 

Categoria: PVC

Connectem materials per lincar-nos a un futur millor

Estem vivint un procés global que sembla irreversible. Cada acció compta més que mai. Per això pensem en el futur de manera diferent a com es preveu, ja que som conscients de la situació actual. Així doncs, volem canviar el concepte utilitzat fins ara: de l’anglès “link” (relació, connexió) i “extrusion” (extrusió, procés com es fabrica el material) neix LINKTRUSION, la nostra tecnologia revolucionària.

El creem amb l’ambició de combinar les millors característiques i prestacions dels diferents materials disponibles, amb un resultat únic. Aquesta és la nostra manera d’inventar el material del demà, per tenir un futur millor: extrusió multi-component, d’alt rendiment i responsabilitat.

Detall estructural dels perfils LINKTRUSION

 

Tecnologia

 • Nou enfocament de materials. Deceuninck es desmarca amb una nova plataforma tècnica basada en la racionalització, les prestacions i el respecte.
 • Nous resultats. Fabricació pràctica amb combinació dels diferents elements, tant en prestacions com en textures (en massa, en colors de fusta natural, pintada, lacats) amb la vista posada una millora visible i contínua.
 • Nova tecnologia. El nou enfocament aprofitant les millors tecnologies actuals, ens permet mesclar-les, per aconseguir una major eficàcia, flexibilitat i millor resultats estètics.
 • Nou futur. Les necessitats ecològiques actuals, junt amb l’escassetat de matèria primera fòssil, en contrapartida a la gran disponibilitat de materials plàstics reciclats, ens permet plantejar un nou comportament encara més responsable.

 

Detall del funcionament del sistema LINKTRUSION

 

Composició

La fibra de vidre és un dels materials més aïllants, tèrmics i acústics, disponible al mercat i utilitzat en l’àmbit professional. La seva utilització en forma de fibres contínues junt amb fils d’acer integrats en l’estructura del reforç tèrmic, ens permet obtenir un producte amb uns resultats plus (+).

 • Més resistència material. Augmentem la rigidesa estructural, la resistència a les càrregues dinàmiques, a la inèrcia del perfil de PVC.
 • Més resistència al desgast. Menys afectada pels agents externs, com els rajos de sol ultraviolats (els colors i acabats duren més) i gaudeixen d’un cicle de vida més llarg.
 • Millors prestacions. Més lleugera, millor aïllament, millor visibilitat i lluminositat, i també fiabilitat i disseny.
Detall interior de l’aïllament de LINKTRUSION

 

Acabats

Aquest procés d’extrusió ens permet integrar dins del perfil principal solucions alternatives a l’ús de reforços d’acer, que milloren de forma significativa les prestacions tèrmiques.

 • Més vidres, més aïllament. Per un aïllament òptim, fins i tot en les condicions més dures, LINKTRUSION permet tant el doble vidre (fins a un Ug de 1,5 W /m20K), com el triple vidre (fins a un Ug de 0,75 W /m20K).
 • Grans dimensions. L’estabilitat dels perfils i la seva composició garanteixen una rigidesa perfecta en tancaments de grans dimensions, mantenint les prestacions dels formats menors.
 • Dues gammes. Disponible en gamma estàndard i gamma prèmium. 
 • Gran oferta de colors. Les 4 cares del perfil estan lacades perquè totes les parts visibles de la finestra tinguin sempre el mateix color i en una àmplia gamma cromàtica i d’acabats.  
  • Acabat Omniral. Procés únic que permet obtenir resultats d’estètica excel·lent i molt superiors, amb un lacat en base aigua per respectar al màxim el medi ambient. En base a colors RAL es crea una paleta formada per 8 colors d’exterior estàndard, més 4 colors d’interior estàndard i 6 colors arquitectònics, donant com a resultat 18 colors diferents. En poder utilitzar dos colors alhora (un per l’exterior i un per l’interior) el resultat és d’un total de 32 combinacions possibles.
  • Acabat Foliat. Els perfils es poden recobrir amb un film acrílic resistent als rajos ultraviolats, simulant l’aspecte i el tacte de la fusta, sense l’inconvenient del manteniment i els resultats de la fusta. Així doncs, estan disponibles 10 colors de fusta natural i 18 colors de fusta pintada.
  • Acabat en Massa. En aquest cas, en comptes de lacar o foliar el plàstic, s’aplica el color directament a la composició del material abans de fer el perfil. Per tant, el material ja ve completament tintat. En aquesta opció hi ha disponibles 3 colors: blanc, gris i beix.

 

Opcions de color RAL de LINKTRUSION

LA MILLOR TECNOLOGIA, PER UN FUTUR MILLOR

Buch1900 tenim les millors solucions en tancaments de PVC amb una amplíssima gamma d’acabats, que s’adapta a les teves necessitats tant estètiques, funcionals, com de pressupost. Som distribuïdors oficials de Deceuninck Zendow#neo Premium, productor dels perfils LINKTRUSION, el que ens permet oferir-te la millor relació qualitat-preu. Descobreix més informació sobre finestres de PVC aquí. 

……

Benvingut a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.