Blog Notícies


ELS SEPARADORS QUE ENS PERMETEN ESTAR JUNTS

26/05/2020

 

Categoria: Cap

A taula amb seguretat

Iniciem la desescalada, la nova situació transitòria amb el Coronavirus. Amb el canvi de fase, molts negocis podem començar a obrir, amb moltes restriccions això sí. La situació és més crítica amb tots aquells que rebem clients, i sobretot, els que tenen un trànsit constant de persones (com bars, restaurants, bancs, caixes, botigues i un llarg etcètera). Les previsions a més ens porten a pensar que s’allargarà i per tant hem d’adaptar-nos.

Mampares

Són la barrera efectiva per reduir les possibilitats de contagi en el teu establiment, ja que consisteixen en una barrera física entre treballadors i client. Impedeixen i dificulten que virus com el SARS-CoV-2 i altres patògens de transmissió aèria es puguin propagar mitjançant micro-gotes expulsades al esternudar o parlar.

Abans d’escollir-les i de deixar-te guiar només pel preu, gran error, has de tenir en compte les següents característiques:

 • Fàcil instal·lació. Que s’adapti a les mesures de l’espai de treball, no requereixi d’un instal·lador professional i que no malmeti el mobiliari.
 • Integració i disseny. Com s’adapta a l’espai de treball: que aïlli de gèrmens però no aïlli les persones. Recomanem sistemes transparents, que siguin pràcticament invisibles.
 • Ampliable. No importa el número de taules i les necessitats de l’espai de treball, el sistema de protecció ha de permetre protegir des d’una sola taula a centenars.
 • Facilitat de neteja. Tot el material de protecció cal desinfectar-lo constantment. El vidre és el material més transparent i fàcil de netejar.
 • Durabilitat i integritat. La neteja constant, sobretot amb productes desinfectants agressius, afecten a l’integritat del material. La durabilitat del vidre i la resistència a les ratllades i deformació, el fan ideal per les mampares.

Productes

Et presentem les dues sèries d’elements de separació per la prevenció del contagi del Covid-19 en bars i restaurants (els dos tipus de negocis amb més restriccions) que Buch1900 hem creat i produïm des de zero, complint estrictament i amb els millors resultats a les característiques.

— — — — — — — — — — — —

FUSTA i VIDRE [Ref:01]

Foto: mampara muntada sobre la taula de bar.

Parapet de separació consistent en dues peces de fusta que serveixen de guiador a un vidre situat al mig. S’adapten a qualsevol taula existent i queden fixades mitjançant un sistema metàl·lic roscat.

 • Alt nivell de protecció.
 • S’adapta a qualsevol amplada i gruix de taula.
 • La pots desmuntar en qualsevol moment, fàcilment.
 • Opcions de lacat en color sòlid (RAL) o vernís (amb comanda mínima).
 • Combinable: tants mòduls com necessitis.
Foto: mampara individual amb el sistema d’anclatge (opció fusta natural).

Foto: opcions d’acabats en fusta tenyida i colors RAL.

Foto: opcions de muntatge de mampares múltiples.

 

— — — — — — — — — — — —

TOT VIDRE [Ref:02]

Foto: mampara muntada sobre la taula de bar.

Parapet de separació consistent en una única superfície de vidre (formada per 3 peces soldades) per situar sobre la taula. La seva geometria en garanteix l’estabilitat. S’adapten a qualsevol taula existent.

 • Nivell de protecció màxima.
 • Mesures estàndard (amb possibilitat d’adaptació).
 • Màxima rapidesa d’instal·lació (només cal situar-la sobre la taula).
 • Disponible en vidre.
 • Descompte per volum.

Volem que pugueu reobrir amb total seguretat i contribuir a la reactivació del treball a la teva empresa, i alhora, ajudar a garantir la prevenció del contagi del COVID-19.

 

Foto: opcions de muntatge de mampares múltiples.

QUE CAP SISTEMA DE PROTECCIÓ ENS SEPARI

Buch1900 tenim les millors solucions en fusteria amb una amplíssima gamma d’acabats, que s’adapta a les teves necessitats tant estètiques, funcionals, com de pressupost. Som especialistes tant en mobiliari com en tancaments per oferir-te la millor relació qualitat-preu. Més informació sobre fusteria aquí. 

……

Benvingut a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.