Blog Notícies


EL TEU RACÓ ESPECIAL, A CADA ESPAI DEL JARDÍ

02/07/2020

 

Categoria: Fusta

Mobiliari de jardí laminar de fusta

El sol llueix, fa més de 30 graus de temperatura i t’estàs refrescant a la piscina. En surts. T’estires a la gandula o t’asseus a la cadira de jardí per prendre alguna cosa i notes la tan desagradable sensació del moble moll. L’odiem, així no hi ha qui estigui còmode. Les solucions de plàstic solen ser poc atractives i es fan malbé ràpidament. Les combinades de tela i metall no s’assequen excessivament ràpid. Deixem aquests problemes enrere amb el mobiliari de jardí laminar de fusta.

Disseny sorprenent

Segur que el primer que t’ha sorprès ha estat l’aspecte. Increïble, veritat? És una d’aquelles peces que mai passen desapercebudes. El treball en fusta amb làmines és molt habitual en països nòrdics: l’aspecte natural i serè, alhora que divertit, el fan molt atractiu, a més de ser un material a l’abast i molt resistent a les situacions climatològiques adverses. L’aplicació en mobiliari d’exterior permet treure’n tot el potencial per aprofitar totes les característiques que el fan especial.

Els principals avantatges són:

  • Únic. Aspecte molt reconeixible, propi i amb caràcter, molt més atractiu que els mobles de plàstic.
  • Assecat. El laminatge permet escórrer l’aigua i assecar-se molt ràpidament.
  • Temperatura. No adquireix les altes temperatures del metall.
  • Facilitat de neteja. Es pot efectuar directament sense haver de moure’l, amb un cop de mànega i llestos.
  • Durabilitat i integritat. L’acabat amb protector acrílic li dóna molta resistència.
  • Detall. Cuida’t fins al més mínim detall.
  • Sostenible. La fusta és un material respectuós, orgànic i reciclable.

Conjunt

El conjunt està compost per dues peces que funcionen tan bé juntes com per separat. Tant si vols crear un racó especial, com utilitzar-les a tocar de la piscina de forma individual, són l’opció ideal.

Hamaca/cadira.

Permet tant seure’t com estirar-te, ja que té dues posicions: en vertical (tipus butaca lounge) i en horitzontal (tipus hamaca), sense necessitat de cap mecanisme.

  • Mides aproximades: 120 x 85 cm.

Taules.

Fetes del mateix sistema laminar i combinat amb Neolith (superfície de fricció) per fer-les pràctiques, resistents i duradores, per tenir-la sempre al teu costat.

  • Mida gran: ø80 cm, alçada 40 cm.
  • Mida petita: ø45 cm, alçada 60 cm.

Descripció tècnica

Conjunt exterior de fusta laminada. Els elements de fusta natural estan acabats amb dues capes de protector acrílic semi mat del tipus CETOL BLXPRO del fabricant Sikkens. El sobre de les taules auxiliars és de Neolith (ref. Calatorao, ref. Avorio).

FES QUE QUALSEVOL RACÓ EXTERIOR SIGUI EL TEU RACÓ ESPECIAL

Buch1900 tenim les millors solucions en fusteria amb una amplíssima gamma d’acabats, que s’adapta a les teves necessitats tant estètiques, funcionals, com de pressupost. Som especialistes tant en mobiliari com en tancaments per oferir-te la millor relació qualitat-preu. Més informació sobre fusteria aquí. 

……

Benvingut a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.