Blog Notícies


VIU EL MAR DES DE CASA TEVA

23/09/2020

 

Categoria: Alumini

Viu el mar des de casa

No només vols les millors vistes

Quan l’emplaçament de casa teva és privilegiat i veus el mar, tens un tresor, un luxe a l’abast de pocs. Poder gaudir d’un paisatge únic és el somni de molts, sentir-te tan dins d’aquest com de casa teva, és un somni fet realitat. Ja siguis propietari de l’habitatge, com si estàs pensant a ser-ho, recorda que el secret està en els tancaments. Exacte, en les portes i les finestres. Com en un bon paisatge pintat en un quadre, que com l’emmarquis ho és tot, encertant els tancaments no només aprofitaràs les millors vistes, sinó que integraràs el mar dins de la teva llar, tant amb el bon com amb el mal temps.

Per tant, què has de considerar en escollir els tancaments: 

  • Les vistes. Tant l’orientació de casa teva, com el paisatge disponible a l’entorn són clau. Cal aprofitar al màxim les obertures i tenir clar què ens permeten “emmarcar”.
  • La climatologia. Els ambients prop del mar pateixen inclemències del temps tals com una elevada humitat, vents intensos, llum solar directa i el que és més erosiu, la sal marina.
  • La llum natural. Tant un excés de llum com una mancança, farà de l’ambient interior un espai poc agradable en el que no podràs gaudir, generant fins i tot malestar.
  • El sol. Si, a més, tens un excés de raigs directes a l’interior, tant els teus mobles com la decoració patiran un desgast extra, escurçant-ne la vida útil.

Així doncs, quins tancaments et recomanem:

  • L’alumini, ja que permet crear perfils molt fins per sostenir grans finestrals, la combinació perfecta per augmentar al màxim les vistes i l’entrada de llum natural, amb una altíssima resistència a les inclemències pròpies de la zona de costa. A més, la gran varietat d’acabats el fan ideal per qualsevol mena de decoració.
  • Oscil·loparal·leles. És el sistema innovador que proporciona els avantatges dels tancaments batents, i alhora, dels lliscants. Així doncs, es poden obrir en angle des d’una xarnera, com les finestres tradicionals, i a més lliscar-les cap als laterals dins d’uns carrils. D’aquesta manera podem apartar completament les obertures, i plegar-les com un acordió, per obrir completament l’estança a l’exterior. Tens una terrassa i una sala d’estar? Doncs ara són un.
  • Tancaments exteriors. Tot i que les persianes són l’elecció més habitual, et recomanem també els porticons amb làmines que puguis ajustar l’entrada de llum i bloquejar el sol. D’aquesta manera, no només podràs regular la quantitat de llum que hi haurà dins l’estança, sinó també la quantitat de sol que hi penetri.

Et recomanem a més, que integris l’arquitectura de casa teva amb l’entorn per aconseguir una sensació estètica i equilibrada, sobretot amb l’àmplia gamma d’acabats. Pensa en un entorn tan bonic com Cadaqués o Calella de Palafrugell, el blau fosc és l’elecció natural, que a més torna a estar de moda.

FEM DEL MAR EL PROTAGONISTA DE CASA TEVA

Buch1900 tenim les millors solucions en alumini amb una amplíssima gamma d’acabats, que s’adapta a les teves necessitats tant estètiques, funcionals, com de pressupost. Som especialistes en tancaments, més enllà de les opcions tradicionals. Més informació sobre alumini aquí.

……

Benvingut a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.