Blog Notícies


CASA NOVA O CASA COM NOVA?

24/09/2020

 

Categoria: Projecte global

Casa com nova

La teva llar, un projecte per gaudir durant i després

T’has trobat recentment amb ganes de tenir un projecte entre mans del qual tenir cura, segur. Una petita idea que vol créixer i desenvolupar-se dia a dia. Potser no disposes de molt de temps, però et ve de gust somiar amb possibilitats que podrien fer-se realitat amb una mica d’il·lusió i dedicació. I si aquest projecte fos casa teva?

Val la pena fixar-se en aquelles coses que ja formen part de la nostra vida, fins i tot les que poden semblar més petites i insignificants, i que poden millorar i convertir-se en quelcom emocionant i sorprenent. Perquè els canvis ens ajuden a créixer, a tenir experiències noves de les quals aprendre, a trobar nous objectius i a ser més capaços d’assumir també aquells canvis que no es veuen venir. 

Converteixes el canvi en oportunitat:

  • Trobes tan a prop com a casa teva l’oportunitat ideal per posar en pràctica les teves capacitats, deixes volar la imaginació i jugues amb la idea de tornar a començar.
  • Fas petits canvis en la decoració per donar un aire diferent a una estança a la qual, sense adonar-te, ja estàs totalment acostumat/da.
  • Renovar el mobiliari per aconseguir el lloc ideal on gaudeixes de petits moments al lloc més íntim i segur que tens: casa teva.
  • Fins i tot, dones ales a la teva creativitat i, amb ajuda de professionals, dissenyes els mobles ideals creats especialment per tu i els teus. Les possibilitats són infinites. 

A més, els beneficis de tenir un projecte separat de la rutina diària, com són la re-decoració i la reforma de de la teva llar o d’una segona residència, resulten tan nombrosos com enriquidors:

  • És l’excusa perfecta per dedicar-te temps a tu i als teus, decidir què us agrada, triar colors i materials, compartir junts l’experiència de crear quelcom nou.
  • Un projecte et manté actiu/va, t’informes de novetats i aprens de temes nous amb els què potser fins ara no t’has trobat.
  • És l’oportunitat ideal perquè estimulis la teva creativitat i imaginació.  
  • La possibilitat de convertir en realitat allò que visualitzes mentalment augmenta la teva productivitat i genera dopamina, l’hormona del plaer.
  • La fantàstica sensació d’un projecte acabat al teu gust. 

Els avantatges continuen quan finalitza el projecte; hi ha una sèrie de beneficis que gaudeixes durant molt de temps després. Si tens en compte els diferents aspectes de remodelar i reformar casa teva, un cop s’acaba la reforma/re-decoració, tu i els teus gaudiu d’espais amb una major funcionalitat, amb el confort i la comoditat d’un ambient nou, positiu i agradable. Així, casa teva té el valor afegit d’una estància dissenyada amb cura i dedicació, que fa que augmenti la teva qualitat de vida. 

Quan cada racó és saludable i acollidor, el simple fet d’estar a casa teva es converteix en una experiència positiva i estimulant.

CONSEGUIM JUNTS QUE CASA TEVA AUGMENTI LA TEVA QUALITAT DE VIDA

Buch1900 tenim les millors solucions en fusteria amb una amplíssima gamma d’acabats, que s’adapta a les teves necessitats tant estètiques, funcionals, com de pressupost i et permet crear sense límits amb l’ajuda i l’assessorament dels nostres professionals. Som especialistes tant en mobiliari com en tancaments per oferir-te la millor relació qualitat-preu. Més informació sobre fusteria aquí. 

……

Benvingut a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.