Blog Notícies


TORNAR DE LES VACANCES: TORNAR A CASA

27/08/2019

 

Categoria: Fusta

Buch1900. Tornada a Casa

S’acaba l’agost i arriba el moment d’arribar a casa. Ens sembla dura la tornada. Ens havíem acostumat, encara que fos per unes setmanes, a la bona vida, i segurament fora de casa. És l’hora de tornar a treballar i posar-te al dia; d’apuntar-te al gimnàs i tornar-te a posar en forma; de preparar els nens per a l’escola… Tot allò que havies deixat en stand by “per a després de les vacances” aquí torna.

Has arribat a casa, has obert la porta d’entrada… com veus l’interior de casa teva? Bé? Segur? Va, llista els desperfectes que vas trobant que has anat deixant de banda i que els has tret importància. Uns quants, veritat? Ara comencen els moments de no parar, de no atrapar, de seguir uns horaris i una agenda mil·limetrada, en la que cada minut compta i res pot fallar. Deixaràs aquella porta, aquella finestra, aquell calaix, la teva cuina, el teu bany… que t’ho posi complicat i t’espatlli un dia?

A Buch1900 som fusters i ebenistes. Treballem amb la més impecable professionalitat, ja que tenim el coneixement, l’experiència, la tecnologia i els professionals. Som especialistes a construir de nou, és cert, i també som especialistes a arreglar aquests detalls de casa teva que faran que la tornada a casa sigui més fàcil!

Posem-nos-hi mans a l’obra i que casa teva no es converteixi en un malson, la solució està aquí!

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.