Blog Notícies


MOBLES DE DISSENY FETS PER A TU

12/09/2019

 

Categoria: Fusta, Mobiliari

Els objectes que triem per decorar casa nostra donen informació sobre nosaltres, ens defineixen com a individus. Què és el primer que mires quan entres a casa d’algú? És en una taula de fusta amb bons acabats, en un sofà amb una forma especial… són els elements que omplen l’habitació els que acabaran determinant si ens trobem a gust i ens agrada l’ambient. Imagina un moble que sigui una peça estètica en si mateixa, que a banda de complir la seva funció, atregui totes les mirades.

Els mobles són les peces clau de qualsevol habitació. Un mobiliari amb un disseny personalitzat, amb peces originals, pot crear una atmosfera càlida i acollidora, un espai amb estil, una àrea ben equilibrada i funcional. Amb un moble de fusta a mida pots triar els colors que més t’agraden, les mides perfectes perquè encaixi allà on vulguis, amb uns acabats especials i personals, una peça única feta per a tu.

 

Què t’aporten els mobles de fusta a mida?

Sabem que els mobles de mesures estàndard són més econòmics, però sol passar que no s’adapten al 100% al teu espai, es desaprofiten zones. Tampoc tenen el teu toc personal, els podem trobar a qualsevol casa. El mobles de fusta personalitzats són una bona inversió perquè presenten molts avantatges:

  • Aprofita tots els racons: és un dels avantatges més importants. Gràcies a crear el moble adaptat a l’espai podem salvar obstacles arquitectònics que poden haver-hi a l’estança, com columnes o zones petites, i treure el màxim rendiment a l’espai. 
  • Els mobles s’adapten al que necessites: es poden crear, per exemple, armaris o estanteries de diferents alçades.
  • Guanyes capacitat d’emmagatzematge: que siguin adaptables repercuteix directament en la seva capacitat per guardar objectes, roba, etc. Qualsevol espai o cantonada serà aprofitable.
  • Aconsegueixes dissenys exclusius: els mobles són totalment al teu gust, amb els acabats i els colors que sempre has somiat.

 

Els teus mobles, amb Buch1900

A Buch1900 ens encanta veure la satisfacció dels nostres clients quan veuen un moble que els representa, fet exclusivament per a ells. Tenim experiència en fabricació de peces fetes a mida, amb la tecnologia més avançada, sigui quin sigui el nivell de dificultat del projecte.

Un bon exemple és la taula de 7 metres de fusta de Iroko que vam fer pel restaurant Nikkei103, pots veure com va quedar aquí.

Creem mobles de fusta per qualsevol estança:

  • Habitacions i vestidors: capçals de llit, tauletes de nit, armaris, calaixeres…

Habitació Hotel Casa Cacao

 

Projecte d’habitació juvenil

 

Vestidor casa Sitges

 

  • Salons i menjadors: taules, prestatgeries, sofàs…

Taula de menjador a mida

 

Saló Torelló

 

  • Banys: armaris, accessoris…

Bany casa Sitges

 

Bany casa Banyoles

 

 

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.