Blog Notícies


TERRASSA AMB EL FRED? I TANT!

19/09/2019

 

Categoria: Alumini, PVC

Tancaments de terrassa i finestres exteriors.

Trobar a faltar la terrassa no ens agrada. I menys pel fred.

Durant molts mesos deixem de gaudir dels espais exteriors de casa nostra, com la terrassa, el balcó o els patis interiors: deixen de ser confortables. No ens agrada passar fred i estar incòmodes. L’alternativa sol ser utilitzar l’ús de calefacció en alguna de les seves variants (que consumeix moltíssima energia essent costós) o bé amb mantes o similars (opció que en limita molt l’ús i resta molt de confort).

Quina és la millor opció doncs per poder-la aprofitar? Et proposem un sistema de tancament que et permet cobrir-la en mesos de fred, per gaudir de l’espai, i descobrir-la en els mesos de calor, per gaudir-ne encara més com a terrassa convencional. Aquesta és una solució molt utilitzada en països més freds, ja que les temporades de calor són molt més curtes, i s’està imposant en el nostre país. A més, amb l’ús de grans finestrals milloren tant l’entrada de llum, com la sensació d’obertura cap a l’exterior. D’aquesta manera, no limitem l’accés de llum a l’habitatge i fem una instal·lació adaptable.

A Buch1900 tenim moltes opcions tant en PVC, alumini, com fusta perquè puguis treure tot el partit a la teva terrassa, tant amb fred com amb calor. Gaudir de l’espai exterior et farà guanyar en espai i en sensacions. A més, es pot instal·lar tant en terrasses, balcons, com patis interiors.

I sí, a més, estàs pensant a obrir completament casa teva a l’exterior, et deixem un vídeo aquí que et sorprendrà i t’encantarà. És el nostre sistema patentat Openmax de Sumum amb el que podràs convertir una habitació en una terrassa! Les finestres s’obren de tal manera que integren l’interior i l’exterior en un sol espai.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.