Blog Notícies


VENTILAR EL PUNT JUST!

26/09/2019

 

Categoria: Alumini, PVC

Ventilar de l'estança.

El secret de ventilar. Renoves l’aire, renoves la salut.

No només ens permet que ens desfem de les olors. És molt important pel bon descans i funcionament del nostre cos respirar aire ben oxigenat. També és necessari ajustar els nivells d’acumulació d’humitat a l’habitació. Ventilar-la correctament ens permet: millor concentració, millor descans, alleujar el dolor, menys al·lèrgies, reducció de la probabilitat de patir infeccions i, fins i tot, reduir el risc de patir càncer. De veritat és tan important? Així ho estan demostrant els últims estudis. Tot i que com l’aire lliure no hi ha res, t’oferim 4 punts clau per mantenir l’ambient el millor possible:

  • 15 minuts de ventilació. En una habitació de mida estàndard amb una finestra estàndard. Amb 5 minuts no és suficient, i amb més temps tampoc aconseguim renovar més l’aire de l’estança. Depèn sempre dels materials i de la superfície tant de l’habitació com de l’obertura de la finestra o porta.
  • A primera hora del matí. És el millor moment per obrir les finestres, ja que l’aire està més fresc. En el cas de l’hivern, si es fa més cap al migdia, conservarem millor la calor. A l’estiu és molt recomanable obrir-la durant tota la nit.
  • No et quedis a l’estança. En obrir la finestra es poden crear corrents d’aire intenses que poden afectar a la salut. Per tant, et recomanem que mentre s’està ventilant vagis a una altra estança.
  • Finestra batent. És una molt bona opció per mantenir una entrada constant d’aire fresc a l’habitació. La maneta permet obrir la finestra en una segona posició, per poder-la mantenir oberta per la part superior uns centímetres, independentment de la persiana.

També et recomanem que deixis la porta de l’habitació lleugerament oberta. Et permetrà la ventilació de l’estança mentre hi estàs o dorms sense generar corrents d’aire excessives. Així com evitar l’acumulació excessiva de diòxid de carboni, tan perjudicial per la salut.

Deixa de respirar CO2 i oxigena els teus pulmons. La teva salut s’ho val!

A Buch1900 tenim moltes opcions tant en PVC, alumini, com fusta perquè puguis ventilar perfectament la teva estança. Gaudeix de totes les possibilitats que et podem oferir en ventilació, aïllament (acústic i tèrmic) i adaptació a les teves necessitats. Som distribuïdors oficials de Sumum, el que ens permet oferir la millor relació qualitat-preu. Més informació aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.