Blog Notícies


L’ESTIL CLÀSSIC ESTÀ DE MODA!

03/10/2019

 

Categoria: Decoració i disseny

Acabats clàssics. Buch1900. Sumum.

Clàssic: més enllà de l’estil minimalista. Vull més opcions.

L’estil minimalista, o també anomenat racionalista, s’ha imposat. Es basa en introduir el menor nombre possible d’elements en qualsevol objecte. Busca la tranquil·litat, la simplicitat, l’ús del mínim material i la neutralitat. Moltes vegades, però, portat a l’extrem genera la sensació d’esterilitat. És a dir, de falta de caràcter. El seu abús està fent que els estils clàssics tornin.

Les portes i les finestres del teu habitatge no en són una excepció. És una decisió important. Si vols anar més enllà del minimalisme, et proposem 4 opcions:

  • Barroc. És un dels estils artístics més complexos i abandona la serenitat clàssica. De contrastos i intens.

  • Renaixentista. Es basa en el retorn als clàssics, desenvolupant la perspectiva i acostant el producte a l’individu i a la natura.Estil renaixentista en finestres i portes.
  • Romàntic. Va trencar amb la tradició i les convencions socials de l’època. Més intens, dramàtic, emocional, nostàlgic i creatiu.Estil Romàntic en finestres i portes.
  • Arboré. És l’estil amb menys ornaments dels 4. Es basa sobretot en la divisió dels grans vidres en petites finestres.

Estil Arboré en finestres i portes.

Hi ha vida més enllà de l’estil minimalista! Treu tot el partit a les finestres i portes de casa teva. Utilitza-les per decorar, no només com a elements d’obertura.

A Buch1900 tenim moltes opcions tant en PVC, alumini, com fusta perquè puguis escollir l’estil que més t’agrada per casa teva. Gaudeix de totes les possibilitats que et podem oferir d’acabaments i dissenys. Som distribuïdors oficials de Sumum, el que ens permet oferir la millor relació qualitat-preu. Més informació aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.