Blog Notícies


LES MILLORS VISTES, DES DE CASA TEVA!

10/10/2019

 

Categoria: Alumini

Finestres plegables. Obre les vistes al mar. BUch1900.

Somies en tenir les millors vistes. A primera línia de mar, potser?

Viure a primera línia de mar és un luxe del qual només poden gaudir uns pocs. Les vistes espectaculars i la brisa marina fan d’aquest emplaçament un indret únic. Si estàs pensant en convertir-te en un d’aquests privilegiats, és important que t’informis abans de quins tancaments són els més adequats. Així doncs, t’oferim una sèrie de consells per treure el màxim partit a les teves finestres i portes exteriors:

  • És important tenir en consideració la climatologia del lloc pels tancaments de la teva llar: la humitat, el vent o la llum solar en condicions més extremes. Per aquest motiu, et recomanem que les portes i finestres que escullis garanteixin l’eficiència energètica, l’aïllament i la durabilitat en aquestes condicions.
  • Et recomanem grans finestrals perquè puguis gaudir de les vistes al mar, sobretot a la sala d’estar. Els finestrals també permetran l’entrada de llum natural a casa teva convertint-la en un espai diàfan. Tenim obertures exteriors plegables que et permeten apartar les finestres completament per fusionar l’interior i l’exterior de l’habitatge.
  • També és idoni integrar l’arquitectura de casa teva amb l’entorn per aconseguir una sensació estètica i equilibrada. Així, tant els acabats de les finestres, com el color, com el vidre són 3 elements clau a tenir presents. 

Per tant, tenint en compte factors clau abans comentats, et proposem l’alumini com a material clau per a garantir l’eficiència energètica i l’aïllament en les finestres i portes de la teva llar, amb gran durabilitat i qualitat.

Obre casa teva a les vistes increïbles del teu entorn!

A Buch1900 tenim moltes opcions tant en PVC, alumini, com fusta perquè puguis veure nítidament les vistes més espectaculars. Gaudeix de totes les possibilitats que et podem oferir en perfils invisibles i d’adaptació a les teves necessitats. Som distribuïdors oficials de Sumum, el que ens permet oferir la millor relació qualitat-preu. Més informació aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.