Blog Notícies


PVC COM A MATERIAL RECICLABLE

17/10/2019

 

Categoria: PVC

PVC material reciclable en finestres. Buch1900.

Les millors propietats del material més aïllant, durador i reciclable. 

A l’hora de triar un material per a les finestres i portes de casa nostra tenim tantes opcions que ens pot ser difícil quedar-nos amb un. Em decanto més pel PVC, l’alumini, la fusta, o una combinació d’aquests? Aposto més per tancaments que proporcionin aïllament i seguretat? O bé, per d’altres amb un disseny més innovador i estètic? Quin material escullo si m’interessa contribuir a la conservació del medi ambient?

  • Ens podem fer aquestes i d’altres preguntes quan decidim construir o reformar casa nostra. Per això, et proposem el PVC (policlorur de vinil), sí un tipus de plàstic! Com pot ser? Ara t’expliquem els seus avantatges. Sobretot pel que fa a la seva contribució a la conservació del medi ambient.
  • Cada vegada som més conscients de com afecta el canvi climàtic a la societat i a la natura: la meteorologia és més variable i l’excés de gasos de l’efecte hivernacle malmeten els ecosistemes. Els plàstics ens venen a la ment com al material més contaminant. Com podem ajudar en l’àmbit de la decoració i la construcció? El primer pas és apostar per materials reciclables, com el PVC, que permetran reduïr la quantitat de residu al medi.
  • El PVC es recicla des de l’inici de la seva producció. A part de ser utilitzat en tancaments, també podem trobar-lo en calçat, joguines o envoltant el filferro. El PVC és un plàstic derivat de la sal (57%) i del petroli (43%). La seva composició el fa un material molt versàtil, ja que pot ser rígid o flexible, i per tant, es pot adaptar a qualsevol mena d’estructura. 
  • Un altre avantatge del PVC és la seva durabilitat i resistència a la corrosió. Per això, és una bona opció per a una construcció resistent i de qualitat. A més, aquest material és poc inflamable. Per tant, en cas d’incendi, un cop retirada la font de calor, el foc no continua. 

Recuperem el material resistent i adaptable, una vegada i una altra!

A Buch1900 tenim moltes opcions tant en PVC, alumini, com fusta perquè puguis aprofitar les millors propietats de cadascun dels materials. Gaudeix de totes les possibilitats que et podem oferir en PVC. Som distribuïdors oficials de Sumum, el que ens permet oferir la millor relació qualitat-preu. Més informació aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.