Blog Notícies


BUCH1900 A LA FIRA DE MOSTRES DE GIRONA

24/10/2019

 

Categoria: Esdeveniments

Buch1900. 58a Fira de Mostres Girona.

Per fi ens podem conèixer en persona, en un esdeveniment únic!

Aquest article al blog no és convencional, com els altres. Ja saps que ens agrada presentar-te novetats, idees, productes… de tancaments (tant finestres com portes). Però en aquest no: és especial. Fem una excepció, perquè ens fa molta il·lusió convidar-te a venir a un esdeveniment únic on hi participarem amb el nostre estand. Una fira que ens dóna l’oportunitat de poder-te mostrar tots aquests productes de primera mà. Sí, els podràs veure físicament. Sí, podràs provar els diferents tipus de tancaments que ja t’hem presentat, comentar els teus dubtes directament amb nosaltres, i ser el primer de descobrir les novetats. I si ets gironí, ja saps de sobres que sempre es fan preus i condicions especials només durant aquests dies.

Així que del 29 d’octubre al 3 de novembre, de 10 h a 20 h t’esperem al Palau de Fires, a la 58a edició de la Fira de Mostres de Girona. La fira multisectorial més coneguda de la província de Girona, i el centre de totes les mirades. Perquè és tan important i especial? Perquè és:

  • La més gran: amb més de 45.000 metres quadrats.
  • La més visitada: més de 78.000 visitants per edició.
  • La més dinàmica: 90 activitats.
  • Multisectorial: 393 expositors.

A més, és el punt de trobada empresarial més important de la província. Hi podràs descobrir empreses de sectors tan variats com: alimentació, motor, turisme, decoració i construcció, indústria i tecnologia, serveis i emprenedoria, entre molts d’altres. 

T’obrim les portes a la Fira de Mostres!

A Buch1900 tenim moltes opcions tant en PVC, alumini, com fusta perquè puguis aprofitar les millors propietats de cadascun dels materials. Gaudeix de totes les possibilitats que et podem oferir en PVC. Gaudeix de les condicions i el servei únic que et podem oferir a la 58a Fira de Mostres de Girona. Més informació de l’esdeveniment aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.