Blog Notícies


LES IMPRESSIONS DESPRÉS DE LA FIRA DE MOSTRES

04/11/2019

 

Categoria: Esdeveniments

Foto Stand Fira de Mostres de Girona 2019 de Buch1900 i Sumum.

La 58a edició arriba a la seva fi. Què ens ha deixat? T’ho descobrim.

Donem per tancada la 58a edició de la Fira de Mostres amb molt bones sensacions. Per una banda, ens ha permès conèixer les necessitats i preferències dels nous clients. I per l’altra, ens ha agradat veure com marxen sorpresos i satisfets del nostre estand. Podem dir que hem gaudit d’oferir els productes que fabriquem amb tant d’afecte als visitants i poder intercanviar opinions.

Aquest any volem destacar 3 punts que ens semblen un bon resum:

  • Els clients són més entesos. Veiem que cada vegada s’informen més sobre els productes i el sector. Així que, no es conformen amb qualsevol atenció, sinó que sol·liciten més detalls i solucions, són més exigents. Tot i que les demandes han estat diverses, destaquem l’interès dels clients pels materials sostenibles i les solucions que garanteixen l’eficiència energètica, més enllà dels productes bàsics.
  • El sector de l’arquitectura creix. Identifiquem un augment del nombre d’obres, sobretot d’alt estanding, que s’estan realitzant a la província. De fet, així ho corrobora un informe d’Euroconstruct en el qual s’explica el creixement del 5% que ha experimentat el sector durant aquest any.
  • Gran aposta per la sostenibilitat. El client cada vegada és més conscient de la necessitat de respectar el medi ambient tant pel que fa als materials que s’utilitzen a la construcció com per la reducció del consum energètic. Per això, solucions com la Passivhaus o el PVC tenen una acceptació creixent en el mercat. Per més informació sobre la Passivhaus clica aquí. Per més informació sobre el PVC clica aquí.

També ens ha agradat compartir la visió, impressions i projectes amb els professionals del sector. Hem vist molt d’interès per part de nous clients pel nostre estand i pels nostres productes, això fa crèixer la possibilitat de nombroses oportunitats de negoci.

Foto detall estand Fira de Girona 2019 de Buch1900 i Sumum.

La sensació que ens enduem? Que aquest any promet!

A Buch1900 tenim moltes opcions tant en PVC, alumini, com fusta perquè puguis aprofitar les millors propietats de cadascun dels materials. Gaudeix de totes les possibilitats que et podem oferir en PVC. Ha estat un plaer enorme haver compartit la 58a Fira de Mostres de Girona amb tots vosaltres. Recorda que som distribuïdors oficials de Sumum, el que ens permet oferir-te la millor relació qualitat-preu… Més informació de l’esdeveniment aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.