Blog Notícies


ESPECIAL CUINA: PUNT DE TROBADA!

07/11/2019

 

Categoria: Fusta, Mobiliari

Fusteria cuina. Buch1900.

La versatilitat i elegància de la nostra cuina

La cuina és un espai molt important de la nostra llar. Ens hi passem una bona estona cada dia. No és només un lloc on fer els àpats diaris, també és on ens trobem amb la família i els amics. Per aquest motiu, a part de ser un espai útil, volem que sigui un lloc agradable i acollidor. Però, quin material utilitzo per aconseguir-ho?

Abans no t’ho desvetllem…

  • Recorda un espai agradable, càlid i elegant. Un lloc on t’hagis sentit a gust conversant amb familiars o amics. Com estava fet? Quin era el material principal? Segur que la fusta.

Segurament t’hagi vingut al cap o bé una cuina molt clàssica (el que ara anomenem d’estil rústic), o bé una més moderna, amb menys detalls (la típica cuina del boom de la construcció). Et podem oferir moltes més opcions.

  • Ara, imagina un espai pràctic. Com està dissenyat? Quina és la seva distribució? Segurament sigui una estança diàfana i amb bon. Amb uns electrodomèstics i mobles col·locats de manera que afavoreixen l’ordre i l’harmonització de l’espai.

Ara també t’haurà vingut a la ment un espai clàssic tancat, o bé una cuina oberta de tipus americà. O potser, fins i tot, un de revista, d’aquelles espectaculars.

Fes de la teva cuina un espai càlid i acollidor, tant modern com clàssic.

Volem que la nostra cuina sigui la combinació de les dues coses (acollidora i pràctica) i ho volem fer possible. Explica’ns les teves preferències i et dissenyem l’espai per garantir-t’ho. Consulta els projectes que hem fet i tria l’opció que més t’agradi aquí!

Buch1900 tenim moltes opcions per transformar la teva cuina en l’espai que sempre havies desitjat. A més, et podem oferir mil i una opcions de fusta: des de melanina i portes amb DM, fins a armaris fets a mida amb fusta “rexapada” d’auró, faig o roure, entre d’altres. Més informació aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.