Blog Notícies


ESTIL DE VIDA RESIDU ZERO? PASSIVHAUS

14/11/2019

 

Categoria: Passivhaus

Passivhaus, experts. Cases amb Residu Zero. Buch1900.

Estalvia amb el sistema de construcció que més respecta el medi ambient

Els edificis i les cases tradicionals consumeixen molta energia per poder mantenir-les en condicions ideals. Els estius, cada vegada més calorosos, obliguen a utilitzar aires condicionats i ventiladors. Els hiverns, en canvi, requerim sistemes de calefacció. Ambdós casos resulten cars i perjudicials per a la naturalesa.

Si el que busques és un habitatge que garanteixi l’aïllament tèrmic i l’eficiència energètica, tenim la millor solució per a tu: Passivhaus. Aquest avançat sistema de construcció va néixer a Alemanya l’any 1991 a la localitat de Darmstadt, amb la primera edificació amb aquest estàndard. Sis anys més tard es va fundar el Passivhaus-Institut, a la mateixa ciutat, amb l’objectiu de gestionar-lo i promocionar-lo. Actualment s’ha convertit en l’estàndard d’eficiència energètica més avançat del món.

Quins avantatges específics t’aportarà?

Aquest sistema de construcció compta amb una sèrie de punts forts únics que te’n beneficiaràs cada dia. Te’ls enumerem:

  • Aïllament tèrmic. Amb aquest estàndard per a construir la nostra llar podem estar segurs que ens protegirem d’hiverns freds i d’estius càlids.
  • Renovació de l’aire. Gràcies a la ventilació amb recuperació de calor, l’estanquitat i sense ponts tèrmics. Permeten augmentar el confort interior, millorar la qualitat de l’aire i augmentar la durabilitat dels edificis.
  • Energia solar. També aquest sistema de construcció aprofita l’energia del sol per a garantir una millor climatització, reduint el consum energètic en un 70% amb relació als edificis convencionals.
  • Zero residus. No solament es tracta de reduir el consum d’energia, sinó també reduir el consum de recursos i optimitzar la gestió de residus.

El sistema Passivhaus requereix una certificació que és realment exigent: demanda de calefacció de < 15 kWh/m2a, demanda de refrigeració < 15 kWh/m2a, demanda d’energia primària < 120 kWh/m2a (calefacció, aigua calenta i electricitat) i d’hermeticitat < 0,6 renovacions d’aire per hora (valor amb un diferencial de pressió de 50 Pa).

T’ajudem a gaudir de les grans propietats de Passivhaus, en som certificats i experts.

A Buch1900 tenim moltes opcions tant en PVC, alumini, com fusta perquè puguis aprofitar les millors propietats de cadascun dels materials. Beneficia’t dels avantatges de la Passivhaus i de les possibilitats que et podem oferir aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.