Blog Notícies


OPENMAX PREMIUM MULTI-FULLA

21/11/2019

 

Categoria: PVC

Sistema OpenMax Premium. Sumum. Buch1900.

El tancament que quan l’obres, desapareix!

T’imagines un sistema que permet obrir fàcilment els tancaments? Que elimina les barreres i crea espais diàfans i amplis entre les diverses estances? I fins i tot que desapareix en sortides al jardí, balcons i terrasses gairebé com si el tancament no existís? Doncs ho has endevinat, aquí el tens.

Et presentem la gamma de productes de Sumum: OpenMax Premium. El sistema minimalista, de línies senzilles i versàtil, que et permet moure cada finestra de forma individual i “fer-les desaparèixer” de la zona de pas. I amb les millors característiques:

Amb les millors característiques…

  • Estalvi energètic: redueix les pèrdues tèrmiques produïdes a través de la finestra. Amb la tecnologia de PVC de Sumum, juntament amb el vidre apropiat, podràs estalviar fins a un 68%.
  • Aïllant acústic: aconsegueix més descans i calma, amb més silenci. Amb l’OpenMax Premium podràs reduir fins a 32 vegades el soroll extern. 
  • Segur: aquesta gamma de finestres de PVC porten reforços incorporats per garantir la màxima fixació i solidesa.
  • Aïllant tèrmic: et protegeix de la dels canvis de temperatura exterior, sobretot els més sobtats, així com de la pluja i del vent.
  • Fàcil de netejar i de ventilar: és un sistema modular que funciona de manera singular, cada fulla es col·loca i rellisca de manera independent transformant els espais.

Els productes Sumum t’aporten confort, durabilitat, s’adapten al teu estil i sempre compten amb les últimes novetats del mercat. I més encara quan esculls la gamma prèmium.

OpenMax, la millor opció: practicitat i tecnologia punta per “fer desaparèixer” les finestres.

Buch1900 tenim les millors opcions en finestres de PVC de màxima obertura com l’OpenMax Premium. Gaudeix dels seus avantatges aquí. Som distribuïdors oficials de Sumum, el que ens permet oferir-te la millor relació qualitat-preu. Més informació aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.