Blog Notícies


TENDÈNCIES DE DISSENY PEL 2020!

02/12/2019

 

Categoria: Decoració i disseny, General

Estil Nòrdic. Buch1900

La calidesa de l’estil nòrdic!

En què penses si et parlem dels països nòrdics? Potser en un paisatge nevat, en un clima fred, o bé en cases amb el sostre de pissarra. A causa de la climatologia i la cultura, fan molta vida dins de casa. Per ells és el lloc més important on estar i compartir. És per això que la cuiden moltíssim, sent molt funcional, lluminosa i alhora molt acollidora. Us presentem l’estil nòrdic com a tendència que ha arribat per quedar-se. Un disseny on el color blanc i la fusta en són els protagonistes.

En què consisteix aquest estil? D’on prové? T’ho desvetllem:

  • Va néixer a principis del segle XX a Finlàndia, Noruega, Suècia, Dinamarca i Islàndia. Aquest disseny ha anat evolucionant, passant de ser menys bucòlic a més minimalista.
  • L’escassetat de llum fa que predominin els colors clars, tant en parets, terres, com mobles. Pel que fa als elements decoratius: coixins, mantes, catifes, quadres… són els encarregats d’aportar la nota de color.
  • La fusta natural és el material clau. Aquesta tendència utilitza motius decoratius que provenen de la natura per donar calidesa a la llar. Així que, et recomanem fustes com la de bedoll o faig. El resultat és un ambient lluminós i relaxat.
  • Quant al mobiliari es busca la senzillesa: línies rectes i depurades. Així aconseguim un espai net i alhora pràctic i funcional. 

A més, en la cultura nòrdica és habitual comprar peces especials, úniques, troballes d’altres èpoques emmagatzemades en botigues vintage. Així, altres peces decoratives i mobles amb molt caràcter aporten el toc personal i íntim.

L’estil nòrdic entra a casa teva!

Buch1900 tenim moltes solucions en fusta, tant interior com exterior, per treure el millor de l’estil nòrdic. Descobreix el nostre catàleg de possibilitats de fusta aquí i gaudeix dels seus avantatges. Més informació sobre nosaltres aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.