Blog Notícies


BUCH1900 US DESITGEM MOLT BONES FESTES!

18/12/2019

 

Categoria: Cap

Bones Festes. Felices Fiestas. Merry Christmas. Buch1900

Ara que s’apropa el final d’un 2019 intens i ple d’èxits, volem parar uns minuts i mirar enrere, i demanar-vos que ens acompanyeu a veure tot el que aquest any ens ha aportat, tot el que hem après i descobert, tots els projectes que hem vist néixer i créixer de la vostra mà.

Hem viatjat arreu del món amb els estils de decoració més variats de diverses cultures, des de l’estil nòrdic a l’oriental, perquè feu de casa vostra un espai confortable i acollidor alhora que personal i únic. Us hem portat també diversos estils de disseny com el clàssic o el minimalista, per crear una atmosfera especial. Hem vist mil colors dintre de les gammes més adients per a decoració d’interiors, i un ventall de materials exclusius que aportaran qualitat i classe a casa vostra.

Hi ha gent que ha decidit triar-nos aquest any per fer realitat els seus projectes, gent que ha seguit confiant en nosaltres després de molts anys per seguir avançant, gent que llegiu els nostres consells al blog i no ens perdeu de vista a les xarxes socials. A tots us volem agrair l’interès i la confiança que dipositeu en Buch1900. Perquè sense vosaltres no hauríem pogut construir tot el que som des de l’any 1900.

Només ens queda desitjar-vos unes molt bones festes i un encara millor 2020 ple de nous projectes i somnis per complir.

Seguim investigant, avançant i creixent per poder oferir-vos, any rere any, el millor dels serveis, una qualitat excel·lent, i la satisfacció de la feina ben feta.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.