Blog Notícies


NO ET CONFORMIS NOMÉS AMB EL DOBLE VIDRE

12/12/2019

 

Categoria: PVC, Passivhaus

Buch1900 doble vidre!

Aïlla’t al màxim de les inclemències del món exterior!

T’imagines a dia d’avui finestres d’un sol vidre? Les que literalment n’hem dit “de paper de fumar”. Aquelles que teníem la sensació que no aïllaven, perquè en tocar-les estan “glaçades”. Tots les hem patit. Un primer pas per solucionar-ho van ser les finestres de doble vidre, una revolució i una idea excel·lent. La cambra d’aire intermèdia entre el vidre interior i l’exterior crea una barrera protectora que evita gran part de la transmissió de fred/calor. Només cal pensar amb els avions, que amb temperatures de -50ºC als 12.000 metres també utilitzen el doble vidre.

Et presentem el sistema ZENDOW#neo PREMIUM de Sumum, el nostre producte que porta encara més enllà el concepte del doble vidre:

  • Més rigidesa: finestres estructuralment més fermes per evitar vibracions, com les generades pel vent o els sorolls. Elimina la sensació de “paper de fumar”.
  • Més estables: eviten l’expansió i contracció per canvi de temperatures i, per tant, la pèrdua de propietats d’aïllament en mantenir-se més estanques.
  • Més duradores: millor resistència tan mecànica com als impactes, fet que permet obtenir millor funcionalitat i durant més temps.
  • A+++: màxima qualitat amb el sistema de microcàmeres aïllades (de 5 a 6, marc-fulla), amb cor de PVC rígid més cel·lular/reciclat, i exterior de PVC rígid. Amb certificat Passivhaus.

I si vols anar encara més enllà i aconseguir el màxim aïllament amb finestra única, et presentem l’opció de triple vidre, que redueix més d’un 40% la pèrdua per temperatura. La millor opció, tant per fred com per calor, per estalviar el màxim amb consum tant de calefacció com d’aire condicionat.

 

ZENDOW#neo PREMIUM, la finestra de doble vidre amb l’última tecnologia del mercat.

A Buch1900 tenim les millors opcions en finestres de PVC que proporcionen el millor aïllament. Gaudeix de tots els seus avantatges aquí. Som distribuïdors oficials de Sumum, el que ens permet oferir-te la millor relació qualitat-preu. Més informació sobre nosaltres aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.