Blog Notícies


MOLT BON ANY 2020

09/01/2020

 

Categoria: Esdeveniments

Buch1900. Feliç 2020

Obrim l’any amb els nous propòsits!

Buch1900 volem desitjar-vos molt bona entrada d’any. Aquest 2020 el comencem amb molta il·lusió i ganes d’oferir-vos encara més articles interessants. Volem seguir acompanyant-vos i donant-vos consells sobre decoració i disseny.

Aquest any que hem deixat enrere us hem comentat les noves tendències, passant per l’estil nòrdic, el clàssic i el tropical. També us hem donat idees de com decorar les diferents estances de la vostra llar per convertir-les en un espai agradable, sempre tenint en compte la practicitat i la qualitat. Us hem explicat les propietats del PVC, de l’alumini i de la fusta per ajudar-vos a l’hora d’escollir l’opció més adient. Us hem presentat sistemes de construcció innovadors, com el Passivhaus, que aposten per la sostenibilitat i la mínima generació de residus. També us hem presentat la nostra varietat de tancaments, incloent els de la marca Sumum, la solució en finestres de PVC més important a l’àmbit nacional. A més, us hem volgut aconsellar sobre com mantenir els diferents materials i així garantir la seva durabilitat.

Aquest 2020 ve carregat de tendències i de projectes que volem compartir amb tots vosaltres. Volem seguir proporcionant-vos eines i idees per fer del vostre espai, el màxim de confortable i acollidor. També volem agrair-vos la confiança que dipositeu en nosaltres per seguir-nos article rere article. En aquest any que comencem seguim treballant per oferir-vos les millors solucions en tancaments.

 

Et volem obrir moltes portes i moltes finestres!

La nostra prioritat és oferir-vos les millors opcions del mercat així com el tracte personalitzat i un servei òptim. Per això, seguim innovant i treballant tant en materials (el PVC, l’alumini, com la fusta) com amb l’equip (les persones que formem Buch1900).

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.