Blog Notícies


CASA CACAO, L’EXQUISIDESA EN CADA MATÍS

26/03/2020

 

Categoria: Decoració i disseny, Fusta, Mobiliari, Projecte global

La xocolata ens encanta, ens torna bojos. A més és estimulant, antioxidant, antidepressiva i, reconeguem-ho, el plaer i la satisfacció que sentim quan la mengem és inigualable. El cacau, el seu ingredient màgic, la seva essència, és famós al món gràcies al seu sabor, textura i olor únics. No has somiat mai en tot un edifici dedicat exclusivament al cacau? Doncs a Girona, ja existeix! Benvingut/da a l’Hotel Casa Cacao.

—  —  —

Casa Cacao, la llar de la xocolata

Foto: tovallons Hotel Casa Cacao, El Celler de Can Roca, amb el nostre tovalloner.

 

Des del 15 de febrer podràs gaudir, al mateix centre de la ciutat just a Plaça Catalunya, del nou projecte de la família Roca: tot un edifici dedicat al cacau, i a la xocolata. Els creadors dels aclamats Celler de Can Roca, gelateries Rocambolesc i la línia de càtering, entre d’altres, han aconseguit que tots ells s’emmarquin dins l’excel·lència culinària, i aquest no n’és una excepció.

 

Foto: vitrina d’exposició de producte de la botiga, resultat (esquerra) i muntatge (dreta).

 

Casa Cacao és Hotel, Boutique i Obrador, un clar homenatge a la Fàbrica de Xocolata de Willy Wonka, que neix de la sinergia de les inquietuds de Jordi Roca i d’Anna Payet. La curiositat incessant del Jordi el va dur a viatjar a l’Amèrica del Sud, on va descobrir varietats de cacau de gran qualitat procedents de països com el Perú, Veneçuela, Colòmbia i l’Equador. D’altra banda, la dona d’en Joan Roca volia obrir un hotel que complementés l’experiència gastronòmica que brinda el món Roca, i que molts dels comensals del Celler demanaven des de feia temps. Trobada la ubicació, només calia posar-se mans a l’obra.

El resultat: unes instal·lacions úniques al món, que compten amb quatre espais diferents perquè gaudeixis d’una experiència tant única com intensa: a la planta baixa hi ha l’obrador de xocolata, visible des del mateix carrer, la botiga i l’espai de degustació. A les superiors s’ubica l’hotel, conformat per 15 habitacions càlides i àmplies repartides en tres pisos i, una esplèndida terrassa amb vistes privilegiades (i de postal) de la ciutat.

Foto: habitació amb el mobiliari de fusta fet a mida per nosaltres.

 

Foto: bany amb el mobiliari de fusta fet a mida per nosaltres.

Entre les exquisideses que ofereixen a la boutique hi ha una gran varietat de tauletes de xocolata i de bombons. Dins de l’espai de degustació et delectaràs amb elaboracions en forma de begudes fredes o calentes, a més de pastisseria, tot amb el segell Roca. A la vegada que gaudeixes del sabor i de la textura de les creacions, degustes un producte que segueix la filosofia Bean to bar, és a dir, es compra directament al productor al preu just.

Amb ganes d’anar-hi, veritat? Així només ens queda desitjar-te: Bon appétit!

—  —  —

Buch1900 i Casa Cacao, somnis que es materialitzen

La fusta és un material càlid, amb personalitat, amb textura, amb ànima… tal com el cacau i la xocolata. Dóna molt joc per dissenyar i per construir. És molt agraïda, i amb resultats increïbles, això sí: sempre que es treballi molt bé, respectant i aprofitant la peça de fusta en si. En aquest cas, a més, interactua dins d’un ambient màgic i amb l’aroma del cacau més deliciós, que encara ho fa més especial i exigent. La fusta ha de ser perfecta, sempre respectant el protagonista principal: el cacau.

Des del primer moment, el Jordi i l’Anna van voler captar cada matís i cada detall en el treball del mobiliari i dels tancaments. Han exigit la màxima qualitat i el resultat més excel·lent, com en cada projecte. L’estil elegant i artesanal del mobiliari i dels elements decoratius, ha estat possible gràcies al saber fer, els coneixements i la tecnologia més avançada de la que disposem.

Foto: muntatge manual dels diferents elements que conformen el moble al nostre taller.

 

Hem participat en l’elaboració del mobiliari interior, el mobiliari exterior, els tancaments i els accessoris. Entre les peces creades per a l’hotel veuràs: la recepció, la sala de l’entrada, els llits, els equipaments (com els armaris i les calaixeres de les habitacions) el mobiliari dels banys, de la terrassa, els tancaments, i un llarg etcètera. A la botiga hem treballat en les estanteries, els armaris, les vitrines… i la peça que més ens ha entusiasmat, les caixes de tovallons. Sí, sí, encara que no ho sembli, és una de les més complicades i que més orgullosos n’estem.

Fotos: muntatge manual al taller dels tovalloners (dalt) i dispensador de mocadors a Casa Cacao (baix).

 

Ens sentim molt honorats amb què, de nou, els germans Roca ens hagin escollit per a desenvolupar el projecte i hagin confiat fermament en la nostra professionalitat per fer realitat el seu somni. La gran experiència en treballs hotelers i d’interiorisme, i la nostra avalada expertesa en el treball de la fusta interior i exterior, ens han permès fer tangible la seva visió. Felicitats Jordi, Anna, Joan i Josep per haver-ho tornat a aconseguir!

Perquè ens encanta materialitzar els somnis dels nostres clients, sobretot els dels més exigents.

Foto: grua descarregant palés amb el mobiliari a la terrassa de l’hotel.

 

Buch1900 tenim les millors solucions en tancaments de FUSTA amb una amplíssima gamma d’acabats, que s’adapta a les teves necessitats tant estètiques, funcionals, com de pressupost. Som experts del sector amb una llarga tradició, el que ens permet oferir-te la millor relació qualitat-preu. Més informació sobre què podem fer amb fusta aquí. 

……

Benvingut a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.