Blog Notícies


EL MILLOR ACABAT ÉS AQUELL QUE NO ES VEU

20/02/2020

 

Categoria: PVC

Buch1900. Soldadura 2.0, unió i acabat perfectes.

La soldadura 2.0: l’unió invisible

Pensa en acabats per a tancaments. Què és el primer que et ve a la ment? El seu color potser? El material utilitzat? O més aviat el tipus d’obertura? Segurament fins i tot que pensis en que sobretot que tingui doble vidre, cert? El més probable és que no hagis caigut en cap moment en com estan unides les parts que formen el marc de la finestra, aquell element que manté cohesionat el conjunt, és a dir en la soldadura.

Et presentem la soldadura 2.0, la tècnica que ens permet unir perfectament les diferents parts estructurals de portes i finestres, aconseguint resultats molt superiors als altres sistemes estàndard que trobaràs al mercat.

Buch1900. Soldadura 2.0, mostra d'acabat.

 

Et presentem els seus avantatges:

  • Estètica impecable amb soldadura perfecta. Resultat impecable, el traçat de la soldadura no s’interromp ni té imperfeccions al llarg del seu recorregut, fins i tot en les parts ocultes.
  • Unió hermètica dels perfils. A més d’una millora estètica, també és una millora funcional: gràcies a la soldadura realitzada per termo-fusió, les dues peces queden completament unides, sense imperfeccions.
  • Acabat perfecte fins i tot en les zones més corbes. Els angles corbs, que són les formes més difícils de soldar, queden suaus i lliures d’imperfeccions, per evitar qualsevol risc de fregament i erosió.
  • Resultats perfectes a la primera. Eliminació total del cordó de soldadura, fet que permet tenir una superfície perfectament plana i homogènia, sense necessitat de fresar o repassar. Així es manté la total integritat estètica i constructiva de la finestra.
  • Tots els acabats. Com que no té cap imperfecció en el marc de PVC, per qualsevol mena d’acabat a la superfície, tant amb capes de vernís o pintura, com de laminatge. D’aquesta manera, el PVC semblarà visualment els materials més cotitzats, que són l’alumini i la fusta.

En resum, tenim una finestra encara més estètica, amb acabats perfectes, i amb millors prestacions: més hermètica, més aïllant, més segura, el que ens suposa un menor manteniment i una reducció del consum energètic. La finestra que els arquitectes volen per prestacions, els decoradors pels acabats estètics i els constructors pel preu.

 

El secret per aconseguir-la:

La tecnologia: disposem del sistema integrat automatitzat d’última generació de Graf Synergy: talla, poleix i solda les 4 cantonades del tancament (porta o finestra) alhora. V-PERFECT escaneja al mateix moment el perfil que ha tallat i polit per aplicar la soldadura amb la mínima tolerància possible. És la primera i única tecnologia en el món que, gràcies a eliminar la soldadura al voltant de la cantonera, permet una finestra de PVC perfecta.

Vídeo del procés de producció d’un tancament amb la Graf Synergy.

 

L’equip humà: són els que dirigeixen i controlen tot el procés, per assegurar-se que el resultat és perfecte. Els nostres operaris tenen tota la formació, experiència i capacitats que es poden exigir a un professional qualificat per assegurar que els teus tancaments siguin de la major qualitat.

Buch1900. Soldadura 2.0. Treball al taller.

Foto: operari de Buch1900 treballant en un tancament de PVC amb la Graf Synergy.

 

Soldadura 2.0, si hi és i no es veu, és perfecta!

Buch1900 tenim les millors solucions en tancaments de PVC amb una amplíssima gamma d’acabats, que s’adapta a les teves necessitats tant estètiques, funcionals, com de pressupost. Som distribuïdors oficials de Sumum, el que ens permet oferir-te la millor relació qualitat-preu. Descobreix més de Sumum aquí. Més informació sobre finestres de PVC aquí. 

……

Benvingut a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.