Blog Notícies


PRACTICITAT O OBERTURA, I PER QUÈ NO TOT?

30/01/2020

 

Categoria: PVC

Buch1900. Portes lliscants oscil·loparal·leles.

Oscil·loparal·leles: tancaments lliscants

T’imagines una porta que s’obri fàcilment, i a més, que et permeti desplaçar-la? Un sistema innovador que et proporcioni els avantatges dels tancaments batents, i alhora, els dels lliscants? Explorem les diferències principals.

Per una banda, els tancaments batents són aquells que s’obren en angle, des d’una xarnera. Són els que permeten més entrada d’aire, però alhora, són els que necessiten més espai per poder obrir. D’altra banda, els lliscants són els que aprofiten millor l’espai, ja que no requereixen aquest angle d’obertura, però l’entrada d’aire és menor. Això és degut al fet que les finestres sempre queden en els carrils. En el cas de tenir-ne dues, per exemple, es reduiria a la meitat. 

 

El millor dels dos móns

Et presentem les oscil·loparal·leles, els tancaments lliscants que compten amb les millors prestacions dels dos sistemes. El factor clau són les frontisses especials que fan que la fulla llisqui sobre els carrils i, alhora, permeten obrir-les en angle. Per tant, junt amb la tecnologia de PVC Deceuninck, quines són les seves característiques?

  • Estalvi energètic: unida a un vidre adequat, pot suposar un estalvi de fins al 68% en les pèrdues produïdes a través del tancament.
  • Aïllant del soroll: gaudeix del silenci. Aquests, combinats amb un vidre apropiat, poden reduir la sensació d’enrenou de l’exterior fins a 32 vegades (50dB).
  • Seguretat: està dotat de reforços i frontisses de primeres marques que el converteixen en un element segur. 
  • Aïllament tèrmic: protegeix-te de les inclemències meteorològiques de l’exterior. La tecnologia d’aquest tancament et proporciona l’aïllament just perquè estiguis el màxim de confortable a la teva llar.

A més, els tancaments oscil·loparal·lels no es distingeixen estèticament dels altres, ja que compten amb perfils fins i esvelts que es poden combinar amb grans vidres. Així, et permeten crear espais diàfans i lluminosos entre les diferents estances com amb aquelles que donen a l’exterior. També, escollir la marca Sumum és sinònim de vetllar per la sostenibilitat i apostar per la durabilitat i qualitat.

Portes lliscants oscil·loparal·leles: els tancaments que combinen funcionalitat, alta tecnologia i disseny!

Buch1900 tenim les millors solucions en tancaments de PVC com les portes lliscants oscil·loparal·leles. Gaudeix dels seus avantatges aquí. Som distribuïdors oficials de Sumum, el que ens permet oferir-te la millor relació qualitat-preu. Més informació aquí. 

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.