Blog Notícies


LES FINESTRES DE BUCH1900 A ÀFRICA

05/04/2022

 

Categoria: Esdeveniments, PVC

finestres àfrica benin

Enviem un contenidor amb finestres de PVC a Benín

En els darrers anys hem viscut i vivim una sèrie de successos històrics i situacions que han afectat a la població de tot el món, fets que han tingut una cobertura mediàtica intensiva, i tant a la televisió com a les xarxes socials han estat el tema principal. Parlem de pandèmies globals, conflictes bèl·lics i polítics, situacions que a més podem observar en el nostre dia a dia, de manera molt propera, fent que la nostra atenció estigui focalitzada en tot el nostre entorn. 

En aquestes circumstàncies és fàcil perdre de vista o oblidar temporalment que hi ha llocs que fa molts anys que tenen una situació política i econòmica complicada, però que poc a poc comencen a créixer i tenen un gran potencial que està encara per descobrir des d’occident. 

Aquest és el cas de la República de Benín, un estat de l’Àfrica Occidental, situat entre Nigèria, Togo, el Níger i el golf de Guinea. Segons africainfomarket.com, les indústries vinculades a les NTICS, la construcció, el transport, el turisme i el medi ambient tenen un camp ampli per a la inversió, i s’estan oferint facilitats per a la creació d’empreses i la millora de les condicions de vida dels seus habitants, entre elles, la creació d’habitatges per a la població. 

El país es va beneficiar el 27 de setembre de 2019 d’un finançament de 10.000 milions de FCFA per a la construcció de 20.000 habitatges socials. Hi ha també el programa de construcció d’habitatges econòmics i socials a Ouèdo a la comuna d’Abomey-Calavi, que consisteix en la urbanització de solars i la construcció de 12.049 habitatges, 10.849 dels quals a Ouèdo.

La nova ciutat d’Ouèdo disposarà d’una àmplia oferta d’habitatge per a les noves generacions de Cotonú i per a tothom que arriba a l’àrea metropolitana des d’altres regions, però també es caracteritzarà per ser un espai públic atractiu, verd, inclusiu i segur, i per disposar d’uns equipaments suficients i de qualitat.

Les noves ciutats africanes, com Ouèdo, han de ser imatge de ciutats pensades i dissenyades per assolir un bon nivell de vida de les persones, ciutats que transcendeixen, engloben i superen les necessitats estrictament d’habitatge de la població. La dotació suficient d’equipaments i materials de qualitat són condicions imprescindibles per al desenvolupament de projectes com aquest.

A Buch1900 volem formar part del creixement i contribuir a la creació d’espais i zones més sostenibles. Per això, aquest mes enviem un contenidor amb 70 finestres de PVC per participar en un dels projectes d’habitatge que coordina un arquitecte a Benín.

 

finestres pvc

 

La nostra gran experiència en finestres de PVC ens permet fabricar qualsevol tipus d’obertura a preus molt competitius. Tenim una extensa capacitat de producció, ja que som fabricants de finestres Sumum, i disposem de materials d’alta qualitat.

Les nostres finestres: seguretat i eficiència energètica

Les finestres de PVC que fabriquem a Buch1900 tenen una gran durabilitat i resistència a la corrosió, a més el material amb el què estan fabricades té baixa inflamabilitat, no es crema fàcilment i, en cas que hi hagi un incendi, un cop retirada la font de calor el foc no continua. Per tant, és una opció segura i fiable per a qualsevol tipus de construcció.

Buch1900, compromesos amb el futur

El nostre compromís de futur és ajudar a construir habitatges i edificis sostenibles, un objectiu que, amb la nostra experiència i constant evolució tècnica, transcendeix les diversitats econòmiques i ambientals que hi puguin haver. Volem contribuir a crear un futur millor.