Blog Notícies


DE VACANCES A CASA TEVA, GAUDEIX DE L’ESTIU

26/04/2022

 

Categoria: Decoració i disseny, Fusta, Mobiliari

terrassa o jardí

És el moment de preparar la teva terrassa o jardí pel bon temps

Cada dia tenim més hores de llum, les pluges comencen a retirar-se per deixar pas a un sol que evoca bones estones, gaudir de la natura i l’aire lliure, i compartir moments amb família i amics. 

Un dels espais de casa als que més rendiment podem treure és la terrassa, balcó o jardí. 

Si disposes d’una mica d’espai a l’aire lliure, ara és el moment de treure-li partit!

El primer pas és tenir en compte quant d’espai tens, què t’agradaria fer amb aquell espai, i deixar volar la imaginació. Una terrassa o jardí és el lloc perfecte per organitzar un sopar amb la parella, la família o els amics quan baixa el sol i l’aire és més fresc; també pot ser l’espai perfecte per relaxar-te llegint un llibre o escoltant música sense estar tancat a casa. 

Tant si vols desconnectar i gaudir d’una ombra fresqueta com si vols descansar prenent el sol, fins i tot si vols les dues coses, a Buch1900 t’ajudarem a dissenyar la solució perfecta. Som especialistes en fusta, un material respectuós, orgànic i reciclable. Una estructura de fusta que et proporcioni ombra  quan el sol sigui més fort farà que la teva terrassa o jardí sigui el lloc perfecte a qualsevol hora del dia.

terrassa o jardí estiu

Si el que vols és gaudir de la sensació del sol sobre la pell, tenim una sèrie de mobles de fusta de disseny, resistents, sostenibles i duradors. Estem parlant de la col·lecció Costa Brava, que no només faran de l’espai un lloc estètic i acollidor, sinó també funcional. Pots moure els mobles de lloc en tot moment segons les teves necessitats, i fer-los servir com et sigui més còmode, traslladats a l’ombra són els mobles ideals per descansar del ritme de la rutina. 

Les opcions són infinites, uns bancs de fusta a joc amb una taula per menjar al jardí amb totes les comoditats, un porxo de fusta on relaxar-te prenent alguna cosa, una paret exterior de fusta per aportar un toc de disseny a la terrassa, o una tarima de fusta a prop de la piscina… és el moment de preparar un espai on gaudir del teu temps lliure sense necessitat d’anar lluny de casa. 

 

terrassa

 

Un cop tens el més important, els detalls marcaran la diferència

Si ja has triat les peces que seran el centre d’atenció, com una pèrgola o porxo, o uns mobles de fusta, només queda pensar en petits detalls que faran que et reenamoris de la teva terrassa o jardí. Alguns complements ideals són plantes per donar un toc de verd, llums o fanalets que crearan un ambient de calidesa al vespre, i teixits amb textures i colors combinats, com coixins, cortines, catifes… Busca inspiració, i parla amb nosaltres!

Buch1900, t’ajudem a crear l’espai ideal

Sabem com és d’important que et trobis a gust a casa teva. Disposem d’un ampli ventall de materials i tècniques, i un equip de professionals amb anys d’experiència que treballaran per aconseguir fer realitat l’espai ideal que sempre havies imaginat.