Blog Notícies


COM PREPARAR UNA CASA PER LLOGUER VACACIONAL

24/05/2022

 

Categoria: Decoració i disseny, Mobiliari

lloguer vacances

Amb el sol i el bon temps qui més qui menys ja comença a pensar en unes merescudes vacances. Cada cop són més les persones que trien cases o pisos en un poble o ciutat relativament a prop d’on viuen, un lloc on simplement desconnectar de la rutina i trobar-se a gust per descansar sense preocupacions.

Treu rendiment a les teves propietats

Si tens una segona residència, un apartament o casa que no fas servir habitualment, i li vols treure un rendiment, l’opció de lloguer vacacional és una de les millors eleccions. Ara és un bon moment per començar a fer publicitat del lloc que ofereixes, abans, però, t’expliquem tot el que s’ha de tenir en compte a l’hora de preparar una casa per lloguer vacacional.

casa lloguer

Consells per a crear els ambients ideals

Un dels punts a tenir en compte és la quantitat de gent que podrà quedar-se al teu apartament o casa, pensa en adaptar els espais al nombre de persones que poden quedar-s’hi. Per exemple, si pots allotjar a un grup d’amics o una família, seria una bona idea posar al menjador una taula de fusta gran perquè puguin gaudir junts dels àpats. 

De la mateixa manera, posar mobles i armaris perquè tothom tingui lloc per guardar les seves coses, o fins i tot és bona idea valorar els mobles a mida, com els llits abatibles que de dia no ocupen espai i que a la nit et permetran allotjar a més persones. 

Un altre aspecte important és la decoració dels ambients. Nosaltres aconsellem materials naturals i discrets com la fusta i l’alumini, les gammes de color neutres com els tons pedra, els beige i el crema, i afegir els tocs de color amb els detalls i accessoris. Assegura’t de treure tot allò que no aporta res al conjunt, i tria objectes que destaquin o bé per la seva utilitat o bé per l’estètica. D’aquesta manera les probabilitats que l’entorn agradi a tothom són molt més altes, al final l’objectiu és que tothom que hi vagi hi vulgui tornar!

La llum és un altre dels punts a tenir en compte perquè molt sovint condicionen com és d’acollidor un ambient. Intenta que no quedin racons massa foscos, hi ha làmpades de totes mides i tipus, de baix consum i que poden donar un toc de decoració interessant. Pel que fa a la llum natural, com més n’hi hagi millor, si el lloc té bones vistes o orientació al sol, considera fer una petita inversió en finestres de gran tamany, l’entrada de llum durant el dia marcarà la diferència i farà que l’ambient sigui molt més agradable i acollidor i sembli més ampli. 

Mira els nostres projectes i inspira’t per crear un espai de revista!

lloguer

Llueix el resultat!

Amb una bona decoració, llum i un equipament que pugui satisfer les necessitats dels visitants l’únic que queda és fer unes bones fotografies que facin que cada estança llueixi. Recorda fer les fotos de dia, amb llum natural, preferiblement un dia de sol, i intenta que surtin a la foto com més detalls millor. 

Buch1900, decoració, reformes, mobiliari… t’oferim les solucions ideals! 

Posem a la teva disposició tota la nostra experiència i l’ampli ventall de materials i tècniques perquè sigui com sigui el teu apartament o casa, el deixis exactament com tu vulguis. T’ajudem a crear un espai on tothom voldrà tornar!