Blog Notícies


JORNADA ANUAL PER A DISTRIBUÏDORS DE SUMUM A VETECO 2022

20/11/2022

 

Categoria: Esdeveniments

Veteco 2022: Jornada anual Sumum

Aquest mes de novembre hem tinguit l’oportunitat de participar en la fira VETECO celebrada a Madrid, esdeveniment de referència al marc europeu centrat en la innovació, sostenibilitat i tecnologia als sectors de finestres, façanes i protecció solar.

Experiències com la participació en fires d’aquesta importància ens permeten conèixer les últimes novetats i innovacions del sector, realitzar networking amb altres empreses i tractar de primera mà amb clients i proveïdors de manera propera. Compartíem estand amb Deceuninck, dissenyador i productor belga de sistemes de PVC que ofereix materials d’alta qualitat i amb qui treballem per aconseguir un producte final d’alta sostenibilitat i eficiència.

A la fira ens vam reunir més de 1.600 empreses expositores i 80.000 participants professionals compromesos amb el medi ambient, amb el propòsit de continuar innovant i creixent al sector, fomentant l’eficiència energètica i la sostenibilitat.

 

JORNADA ANUAL DE SUMUM

Durant la fira vam participar en la jornada anual per a distribuïdors de SUMUM, productor de finestres de PVC que organitza aquest acte anual amb diferents activitats i ponències de rellevància per a tothom que treballa al sector.

SUMUM, que coordinava l’acte, va exposar els elements diferenciadors de la seva marca i els valors que ofereix el seu producte. Les seves finestres són fabricades amb l’innovador reforç de ThermoFibra que ofereix un producte de gran resistència i capacitat d’aïllament molt superior al convencional.

Deceuninck va participar en la jornada realitzant una ponència sobre la situació i perspectiva del mercat sota el seu punt de vista, i dels sistemes de perfils.

 

Participants de la jornada anual Sumum 2022Exposició Sistema Elegant jornada anual Sumum 2022

 

També vam poder participar en una sessió de vendes oferida per Inés Torremocha, coach executiva i d’equips de venda i autora del llibre “La vida es venta”.

 

Sessió de vendes jornada anual Sumum 2022Sessió Inés Torremocha durant la jornada anual Sumum 2022

 

Per tancar la jornada, tots els assistents vam gaudir d’un sopar i festa de tancament on vam poder comentar els continguts exposats durant les sessions i tancar una jornada molt interessant de la millor manera possible.

 

LA IMPORTÀNCIA DELS ESDEVENIMENTS D’EMPRESA

Per continuar creixent i mantenir-nos en constant innovació i millora és molt important participar en xerrades, festes i reunions empresarials del nostre sector, especialment quan s’organitzen en el marc d’esdeveniments tan rellevants com la fira VETECO.

Formar part d’aquest tipus d’actes ens permet ampliar els nostres coneixements i compartir amb altres professionals innovacions i novetats del sector. Participar en aquests esdeveniments també fomenta les relacions i ens permet crear nous ponts de creixement i col·laboració.
 

CONTINUEM INNOVANT AMB CONSCIÈNCIA

Aprofitarem tot el compartit a la fira per continuar treballant i innovant amb les tecnologies i materials més avançats del mercat per continuar oferint un producte d’alta qualitat, sostenibilitat i eficiència.

 

Buch1900 a la vanguàrdia de la tecnologia

Si tens algun projecte en ment i vols fer-lo realitat, pots posar-te en contacte amb nosaltres, amb 5 generacions d’experiència i l’aplicació de tècniques i materials innovadors crearem una solució totalment personalitzada amb els millors resultats.