Blog Notícies


BUCH1900 US DESITJA MOLT BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

23/12/2022

 

Categoria: Esdeveniments

nadal 2022

El Nadal ja pràcticament és aquí, i són dates molt especials. És moment de retrobar-se amb vells amics i ajuntar-se amb la família per compartir moments que ben segur recordarem tot l’any. És moment de decorar cases, empreses, aparadors, carrers… d’omplir tot de llums i calidesa.

És moment d’agrair totes les coses bones del 2022 i de mirar enrere i apreciar des de la distància tot el que ha passat aquest any que deixem enrere. 

Com cada any, hem fet recerca d’estils i tendències de decoració, per poder oferir-vos consells de disseny i decoració que us poden servir per fer de casa vostra un espai funcional, còmode i atractiu. Hem explorat estils com l’eclèctic, i hem après que la barreja de cultures, formes i colors pot ser divertida, original, i de disseny. Hem après a convertir espais dels quals ja disposem en zones de joc i exercici per als més petits, o zones per relaxar-se i disfrutar d’un agradable descans de la rutina a casa. Hem analitzat com treure partit a les nostres llars independentment de l’estació de l’any que sigui…

Us hem explicat amb il·lusió que hem assistit a un dels esdeveniments més rellevants del sector. La nostra participació a VETECO, la fira de referència al sector de les finestres, les façanes i la protecció solar ens ha permès conèixer totes les novetats del sector i compartir el nostre propòsit i metodologia. I seguint amb la nostra filosofia del respecte al medi ambient i la creació de llars sostenibles, us hem informat de subvencions i ajudes per millorar l’aïllament de casa, que no només és un punt important a l’hora de reduir les emissions i protegir el medi ambient, si no que ajuda també a estalviar. 

L’únic que ens queda per fer arribats aquí és agrair-vos un any més per acompanyar-nos i donar-nos suport, deixar-nos participar en els vostres projectes i donar-nos la vostra confiança. Volem agrair a tot l’equip de Buch1900 la seva dedicació i esforç en mantenir un estàndard de qualitat, en posar a la nostra disposició la seva experiència, qualificació i el seu saber fer. Volem agrair totes les oportunitats que hem tingut per seguir creixent, oferint-vos innovació, tecnologia i sostenibilitat

Us desitgem unes bones festes de Nadal i una pròspera entrada d’any!

 

 

nadal 22

 

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.