Blog Notícies


L’ENTRADA: LA IMPORTÀNCIA DE LA PRIMERA IMPRESSIÓ

28/07/2022

 

Categoria: Decoració i disseny, Mobiliari

l'entrada

La primera impressió és el conjunt d’imatges i sensacions que tenim en els primers segons d’entrar a un lloc nou. Sol perdurar en el temps, té una gran influència en l’opinió i, si és positiva, moltes vegades predisposa a una persona a sentir-se còmoda i a gust en el lloc en qüestió. 

En el cas d’una casa, la primera impressió es forma només d’obrir la porta i entrar-hi i el primer que els convidats veuran quan entrin a casa teva és el rebedor. De fet, és el lloc on rebrem a tothom que vingui de visita, és un lloc per on passem cada dia diverses vegades i tot i que només sembli un lloc de pas, pot ser una estança funcional i pràctica també. 

L’entrada de casa teva hauria de ser acollidora i servir de presentació del disseny i l’atmosfera que es respira a la teva llar, al cap i a la fi, serà la primera i última cosa que tothom veurà quan vingui de visita!

 

PRIMER DE TOT, LA PORTA

Comencem per l’element principal de l’entrada: la porta. És dels pocs elements que donen una imatge tant de dintre com de fora de casa. També és una de les peces més funcionals, val la pena detenir-se un moment i pensar en el color, el material, el nivell de seguretat, si volem que deixi passar la llum…

Hi ha un gran ventall d’opcions, és un element que farem servir cada dia diverses vegades, i que marca la frontera entre el nostre espai i la resta del món. A Buch1900 et podem assessorar sobre tot el que necessitis saber, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem a triar l’opció perfecta!

 

 

 

TREU-LI PARTIT A L’ESPAI, LA MIDA NO IMPORTA

El truc per dissenyar un ambient equilibrat és fer una planificació adequada dels elements. Si tens una entrada petita, triant la decoració amb cura pots crear la il·lusió d’un espai ampli. Per exemple, els colors clars a les parets i al sostre ajuden a que les estances semblin més grans, i un terra de fusta de taulons amples crearà sensació de més amplitud. Una altra opció és posar un mirall a una de les parets, si reflecteixen llum o una altra habitació més gran (per exemple, un mirall que reflecteixi el menjador), l’entrada semblarà més amplia.

Si, en canvi, tens una entrada molt espaiosa, assegura’t de posar complements que equilibrin l’amplitud de l’àrea, pots posar mobles decoratius, bancs on seure, plantes d’interior de tamany mitjà o gran, catifes… l’objectiu és que els convidats no se sentin perduts i que l’habitació no sembli buida.  

 

 

IDEES PER A UN REBEDOR PRÀCTIC, FUNCIONAL, I CÒMODE

A part de l’aspecte estètic, ens interessa que l’entrada sigui un lloc útil, organitzat i pràctic. Sempre és bona idea planificar espais d’emmagatzematge per deixar sabates, paraigües, bosses… i totes aquelles coses que fem servir per sortir de casa però que un cop a dintre ja no ens fan servei. Si no tenim espai podem considerar elements que tinguin una doble funció, com un banc de fusta amb coixins per seure, que a més serveixi de bagul per guardar tot el que necessitem. Hi ha calaixeres amb acabats elegants i minimalistes que decoraran l’ambient, on podràs guardar claus, ulleres de sol, i tot el que necessitis. 

Considera posar penjadors pels abrics, no només pels qui viuen a casa, sinó també perquè els convidats puguin penjar els abrics només arribar a casa teva, i entrar de manera més còmoda. 

També és bona idea posar algun moble amb superfície plana, no només per posar objectes decoratius, si no per habilitar un espai on puguis deixar aquelles coses sense les quals no pots sortir de casa, com les claus.

 

Entrada rebedor mobles

 

DETALLS QUE ENAMOREN

Un cop tinguis la planificació bàsica feta i els mobles posats, l’últim pas és decorar al teu gust. Els detalls de materials naturals com el vímet, la fusta i els teixits aportaran un toc ecològic i acollidor. Posar fotografies de la família, mascotes, o art farà que l’espai sigui molt més personal; i fer una tria de plantes verdes o petits arbres d’interior aportarà un toc càlid i donaran un aire més “viscut” al rebedor. Recorda, seran els detalls el que facin que la primera impressió de casa teva sigui amor a primera vista!

Les teves millors idees de decoració, de la mà de Buch1900 

Posem a la teva disposició 5 generacions d’experiència i un ventall d’acabats molt ampli, perquè puguis crear una entrada que reflecteixi la personalitat i l’ambient de casa teva. T’acompanyem en tot el procés amb assessorament personalitzat i un pressupost fet a mida per tu!