Blog Notícies


MOBLES DE DISSENY FETS PER A TU

12/09/2019

 

Categoria: Fusta Global, Petit Mobiliari

Els mobles són les peces clau de qualsevol habitació. Un mobiliari amb un disseny personalitzat, amb peces originals, pot crear una atmosfera càlida i acollidora, un espai amb estil, una àrea ben equilibrada i funcional.

Què és el primer que mires quan entres a casa d’algú? És en una taula de fusta amb bons acabats, en un sofà amb una forma especial… allà on es centrarà la nostra atenció, i són els elements que omplen l’habitació els que acabaran determinant si ens trobem a gust i ens agrada l’ambient. Imagina un moble que sigui una peça estètica en si mateixa, que aporti personalitat i estil a casa teva, que a banda de complir la seva funció atregui totes les mirades.

Els objectes que triem per decorar casa nostra donen informació sobre nosaltres, ens defineixen com a individus. Tant si tries la simplicitat dels dissenys nòrdics, com la calidesa i confort dels estils més eclèctics, estaràs influint en la percepció que els altres tenen de tu. Amb un moble de disseny fet a mida pots triar els colors que més t’agraden, les mides perfectes perquè el moble encaixi allà on vulguis, amb uns acabats especials i personals, una peça única feta per a tu.

A Buch1900 ens encanta veure la satisfacció dels nostres clients quan veuen un moble que els representa, fet exclusivament per a ells. Tenim experiència en fabricació de peces fetes a mida, amb la tecnologia més avançada, sigui quin sigui el nivell de dificultat del projecte.

Un bon exemple és la taula de 7 metres de fusta de Iroko que vam fer pel restaurant Nikkei103, pots veure com va quedar aquí. Si tens curiositat pels nostres projectes de fusta, fes clic aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.