Blog Notícies


VACANCES FORA DE CASA AMB TRANQUIL·LITAT

24/05/2019

 

Categoria: Alumini, PVC

La temporada de vacances ja s’acosta, i tots comencem a tenir al cap on anirem aquest estiu: muntanya o platja? Visitarem un país estranger? Sigui quina sigui la vostra elecció, a l’hora de deixar la casa buida és important tenir en compte com la deixem.

Per començar, la seguretat de la casa és el més important. Més enllà d’un bon sistema d’alarma o de seguretat, és recomanable que tots els tancaments, com finestres o portes, estiguin ben tancats i assegurats. A més, és important que siguin resistents i d’alta qualitat. Tot i que el cost inicial pot ser més elevat que el d’unes finestres estàndard, a llarg termini t’asseguren tranquil·litat i confiança. A Buch1900 t’assessorem per trobar el tancament més adequat per al vostre habitatge. D’aquesta manera, us podeu assegurar que el vostre habitatge quedi hermèticament tancat. De totes maneres, és recomanable deixar les persianes mig obertes, perquè no sembli a primera vista que heu deixat la casa sola.

També cal tenir en compte fer una neteja profunda abans de marxar de la vostra casa. Principalment, ens haurem de preocupar de deixar neta la roba, el bany i sobretot la nevera! Així, ens evitarem trobar sorpreses desagradables just després d’unes bones vacances.

Un altre consell que us pot evitar algun entrebanc a la tornada és desconnectar tots els endolls i aparells electrònics que tingueu a la casa. Estalviareu tant en la factura com en possibles reparacions dels problemes que es puguin ocasionar durant els dies que sou fora.

Ja sabeu on anar aquest estiu? Sigui on sigui, és important tenir en compte com deixeu la vostra casa. Així podreu quedar-vos més tranquils i gaudir al complet de les vostres vacances!

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.