Blog Notícies


LA NATURA A CADA RACÓ

20/07/2021

 

Categoria: Decoració i disseny, Fusta, Mobiliari

Fusteria innovadora per interior i exterior

Un material amb mil beneficis

La fusta és una de les matèries primeres d’origen vegetal més sol·licitades per la decoració i la construcció de mobiliari. S’utilitza molt en interiorisme i n’ha esdevingut un dels puntals, ho té tot: és orgànica, estètica, elegant, molt resistent. A més, és un material sostenible i reciclable, permetent-te una relació més respectuosa amb el medi ambient.

La seva utilització en interiors aporta calidesa: et recomanem que, a més, n’escullis una varietat dura per fer front als cops i a l’ús diari. Les més utilitzades són el roure, el pi, l’olivera i les tropicals. També es pot utilitzar en exteriors, en aquest cas ha de ser funcional i duradora per suportar canvis de temperatura, el contacte amb l’aigua, etc. Són recomanables la teca, ipe i bangkirai, entre d’altres.

Les seves aplicacions són molt variades i algunes d’elles sorprenents. Així que a continuació, et presentem les opcions més clàssiques i les més noves, perquè puguis agafar idees pel teu proper projecte.

 

1. Aplicacions clàssiques

Quan et pregunten per llocs on pots trobar fusta en una casa o local, de ben segur que el primer que et passa pel cap són els mobles: armaris, calaixeres, estructures de llit…o sinó els terres de parquet. Les utilitzacions més clàssiques d’aquest material són, per exemple:

 • Terres: tot i l’ús creixent dels terres sintètics, i fins i tot rajoles d’imitació de fusta, res pot substituir aquest material.

Habitatge Banyoles

 • Portes: Portes corredisses, practicables, enrasades, pivotants i plegables amb interior de densitat mitjana xapada amb fusta de maple.
  Fem portes de fusta massissa i de qualitat.

Casa Alella

 • Mobles a mida: Fem els mobles a mida perquè puguis aprofitar al màxim l’espai, les funcions que ha de complir el moble i amb els acabats que més t’agradin.
  Habitacions
  – Armaris
  – Cuina
  – Oficina
  – Taules

Institut Guttmann

 

Hotel Casa Cacao

 • Barres i taulells: Taula i barra de fusta massissa d’Iroko amb escorça, acabat envernissat. Barra amb fusta massissa de pi acabada amb tint color nogués i envernissada. Frontal de la barra compost per llistons de pi tenyits i tela original del Perú.

Restaurant Nikkei

2. Aplicacions innovadores

La utilització de la fusta pot anar més enllà. Podem aportar tocs de calidesa als espais utilitzant aquest material de maneres tan sorprenents com:

 • Sostres: Podem fer una cobertura total del sostre, la part estructural o, fins i tot, simular estructures de fusta. Aquest projecte presenta un cel ras i revestiment de les parets amb OSB acabat envernissat.

CEM Ciutadella

 • Revestiments de parets: Dóna un toc especial a una paret i fes-la única. Revestiment vertical amb capa base de melanina negra i llistons de fusta de pi massís tenyits de color roure, acabats envernissats i fixats mecànicament a la melanina.

Oficines Hotel Abba

 • Façanes

El Celler de Can Roca

 • Piscines: Paviment exterior amb tarima massissa de pi tractat amb autoclau i acabat envernissat.

CEM Ciutadella

 • Accessoris decoratius

Hotel Casa Cacao

 • Mobiliari exterior

Col·lecció Costa Brava

Encaixa en l’estil que més t’agrada

És molt fàcil de combinar…i la pots utilitzar en molts estils decoratius, com per exemple:

 • Nòrdic: la paleta de colors es mou en tons blancs, grisos, beix i tons apagats. El mobiliari és senzill i amb línies rectes i corbes suaus.
 • Rústic: primen les fustes nobles, envellides, combinades amb elements vintage. Els tons predominants són els marrons foscos i tons ocres.
 • Oriental: els tons naturals i blancs es combinen amb altres colors suaus per crear espais de tranquil·litat i calma.
 • Clàssic: les fustes nobles es combinen amb marbre, sostres d’escaiola i entapissats de cuir o teles lluents.
 • Industrial: el ferro, la fusta, el formigó i altres materials de construcció es mostren sense emmascarar.

 

A BUCH1900 TENIM TOTES LES SOLUCIONS A LES TEVES IDEES 

Estudiem el projecte, en cas que ja hagi estat desenvolupat per un interiorista, o el dissenyem des de zero. Desenvolupem juntament amb tu tot el projecte, de manera personalitzada i exclusiva, donant-te les solucions més adients. Des de la fase d’investigació i desenvolupament fins a la instal·lació, fem controls de qualitat exhaustius i sistemàtics perquè no t’hagis de preocupar de res.

El nostre procés de treball és el següent:

 1. Estudi o disseny
 2. Entrega de renders i plànols
 3. Instal·lació total de tots els elements del projecte

A més, aquí et donem informació sobre com tenir cura de la fusta.

 

Benvingut a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.