Blog Notícies


PVC DE SUMUM: LA QUALITAT TRIPLEMENT GARANTIDA

06/09/2021

 

Categoria: PVC, Producte

El millor producte amb la millor instal·lació

Buch1900 som experts en la fabricació de finestres de PVC per professionals. A més de la mestria en l’elaboració, oferim el millor producte, perquè treballem amb proveïdors líders del mercat: els perfils de PVC de Deceuninck (líder mundial), el ferratge de Roto Frank i els vidres de Guardian. La nostra marca de finestres de PVC SUMUM, creada conjuntament amb una fàbrica de Granada i una de Toledo, és líder del sector a Espanya i compta amb un reconegut prestigi dins del sector. La nostra xarxa comercial abasta: Catalunya, Balears, Aragó, Comunitat Valenciana, La Rioja, Andorra i el sud de França.

Unim la tecnologia, la qualitat i l’experiència per garantir el millor resultat.

 

6 raons per escollir una finestra de PVC SUMUM

1. SUMUMLine

Innovadora soldadura que permet la fusió dels perfils de manera que queden alineats, atorgant un acabat de qualitat. S’hi elimina el cordó de soldadura i es porta a terme la unió amb termo-fusió, evitant així imperfeccions, rugositats i altres sortints, fins i tot a les parts que no es veuen. Més informació sobre la soldadura invisible aquí.

2. Thermofibra

Solució 100% reciclable que combina PVC amb fibra de vidre per aportar major rigidesa i aïllament. El reforç de fibra de vidre dóna resistència, permet aïllar d’una manera més completa i crear perfils més esvelts que amb un reforç metàl·lic tradicional.

3. Ferratge perimetral

Sistema de tancament que envolta tot el perímetre, que aporta un ajustament més complet. D’aquesta manera, es redueixen les filtracions d’aire, els trencaments i es fa més difícil obrir la finestra fent palanca en cas d’intent de robatori.

4. Confort tèrmic

Quan les condicions d’humitat, temperatura i moviment de l’aire són agradables sentim el que es denomina confort tèrmic. L’hermetisme de les finestres SUMUM contribueixen que la temperatura mitjana sigui d’entre 20º i 25º, a més de controlar la humitat i la ventilació.

5. Confort acústic

El soroll té efectes perjudicials per a la nostra salut, com la pèrdua d’audició, ens provoca irritació i cansament. Les finestres SUMUM són eficaces en la insonorització tant per via aèria (so) com física (cops i vibracions).

6. Estalvi energètic

Per la renovació o instal·lació de finestres, una de les coses que s’ha de tenir en compte és la seva etiqueta energètica. SUMUM té altres prestacions per reduir les pèrdues energètiques i disminuir així el consum en les teves factures.

 

Vols saber més sobre el PVC?

Hem preparat per tu un recull de totes les característiques de les finestres de PVC, material amb qualitats avantatjoses davant, per exemple, les finestres d’alumini:

  • Més aïllament: un bon hermetisme en les finestres suposa un estalvi en les factures i major eficiència energètica, ja que es tradueix en una reducció de l’ús de la calefacció o l’aire condicionat, a més d’eliminar les molèsties a causa del soroll de l’exterior.
  • Respecte ecològic: es tracta d’un material totalment reciclable  i que necessita pocs recursos per la seva creació.
  • Manteniment senzill: amb una neteja amb un drap suau, aigua i detergent, sense productes agressius, ja fem prou per mantenir-lo en bones condicions.
  • Durabilitat: encara que la durabilitat dels dos productes és similar, d’uns 50 anys, el PVC no pateix a llocs com per exemple les zones costaneres, on la sal pot causar corrosió a l’alumini.
  • Seguretat: els perfils de les finestres de PVC poden incloure diferents nivells de protecció davant d’intents de forçar-les per entrar a robar.
  • Varietat d’estils: el PVC és un material molt versàtil. Cada cop existeixen més opcions i acabats que s’adapten a les necessitats del mercat com: varietat de colors, imitació de fusta, acabats granulosos o metal·litzats, obertures lliscants, practicables, i un llarg etc.

 

OBRE LA TEVA FINESTRA AL CONFORT

Buch1900 tenim la millor varietat de tancaments de PVC, amb la més àmplia gamma d’acabats i opcions, com les finestres practicables o lliscants. Oferim tancaments de PVC fets a mida, amb preus i models adaptats. Cuidem fins al mínim detall. Sempre amb la millor qualitat-preu.

 

Benvingut a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.