Blog Notícies


CONVERTIM LA TEVA CUINA EN REALITAT

08/06/2021

 

Categoria: Decoració i disseny, Mobiliari, Projecte global

Fusteria cuina. Buch1900.

Des del disseny a la construcció

Fer una cuina de zero o reformar-la és una decisió important, les obres són molt complexes i hi ha molts factors a tenir en compte com: tenir cura de prendre les mesures correctament, vigilar la ventilació, escollir materials resistents, decidir quin aspecte ha de tenir, el disseny, els acabats, la funcionalitat… el procés pot arribar a ser molt feixuc i estressant, sobretot si sorgeixen imprevistos durant la construcció. De ben segur que has vist cuines on no es poden obrir calaixos del tot, queden espais desaprofitats o hi ha portes que s’obren a l’inrevés… Com pots aconseguir que sigui un procés agradable amb els millors resultats?

 

Gaudeix en tot el procés

El nostre equip de professionals garanteix que això no passarà a la teva cuina. Creem un projecte adaptat als teus gustos, necessitats i estil de vida, i ens avancem als imprevistos perquè no pateixis mals de cap. Traiem el màxim partit del teu espai i no hauràs d’imaginar el resultat final, ja que amb les nostres simulacions (renders) veuràs com serà abans de començar les obres. I a més, en cas que el disseny l’hagi fet amb un interiorista o un arquitecte extern, fem l’estudi tècnic del projecte i en determinem la seva viabilitat.

 

Quins són els passos que seguim:

 1. Espai:

  Ens desplacem des de Girona fins al teu habitatge. Escoltem totes les teves idees, gustos, estil de vida, per conèixer-te i estudiar les possibilitats que ens ofereix la teva cuina. Així, podrem crear un espai únic, especialment per tu. 

 2. Amidaments:

  Prenem mides de l’estança i estudiem les possibilitats de distribució que té la teva futura cuina, segons com tu necessitis utilitzar-la. Volem, per sobre de tot, que et sigui còmode, útil i funcional.

 3. Disseny:

  Espremem al màxim la nostra capacitat creativa, per això t’orientem i t’assessorem amb els dissenys, acabats i colors dins de la nostra àmplia gamma. La combinació perfecta fins a l’últim detall. 

 4. Propostes:

  Et presentem diverses propostes i els pressupostos de cada una d’elles perquè escullis la que més s’adapta a les teves possibilitats. T’oferim un preu tancat que ja t’inclou tot el producte i el seu muntatge.

 5. Producció:

  Preparem tot el necessari per iniciar les obres en el nostre taller. Fabriquem els mobles a mida, apliquem els acabats, comprem els accessoris i ho preparem tot per facilitar al màxim la seva instal·lació. 

 6. Muntatge:

  Ens fem càrrec de tot el procés de muntatge i de construcció: gestionem tota l’obra amb els industrials, electrodomèstic, aixeteria, etc. Ens assegurem que durarà el mínim temps possible per no causar-te molèsties. 

 7. Garantia:

  Qualsevol suport que necessitis posteriorment, tant derivat del seu ús a curt o llarg termini, te l’oferim mitjançant el nostre servei postvenda. Tot el que necessitis arreglar o modificar, nosaltres ens encarreguem.

 

BUCH1900, LA CUINA DELS TEUS SOMNIS ÉS POSSIBLE

T’ajudem a fer la teva cuina realitat, totalment personalitzada i adaptada a les teves necessitats i requisits. Tenim moltes opcions per transformar-la en l’espai dels teus somnis. Som experts en l’amidament, en el disseny i en la instal·lació de la teva cuina. T’oferim productes exclusius i controlem tots els passos del procés de reforma perquè no te n’hagis de preocupar i gaudeixis de com pren forma, pas a pas.

Descobreix més sobre mobiliari a mida.

Descobreix més sobre disseny de cuines i sobre els acabats.

 

Benvingut a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.