Blog Notícies


INTERIOR AI, LA INTELIGÈNCIA ARTIFICIAL QUE T’AJUDA A DECORAR LA TEVA LLAR

28/03/2023

 

Categoria: Decoració i disseny, Mobiliari

decoració interior amb Interior AI

Ja sigui per decorar un espai buit, en el que farem el procés des de zero, o per fer un canvi d’estil i renovar tot allò que ja no ens representa, tenim a la nostra disposició diferents eines per ajudar-nos a triar els mobles i la decoració de la nostra llar: Podem inspirar-nos en revistes i pàgines web dedicades a l’interiorisme, explorar les possibilitats dels diferents estils i tendències o assessorar-nos per professionals del sector per anar definint el que millor s’ajusta a les característiques del nostre espai i al nostre estil personal.

És ben segur que entre totes les opcions que tenim per inspirar-nos i ajudar-nos a triar, aconseguirem trobar allò que s’adapti al que realment volem, però, hi ha eines d’última generació que ens poden ajudar a decorar la nostra llar amb gran rapidesa i múltiples opcions per escollir, és el cas d’Interior AI, una pàgina web que utilitza intel·ligència artificial per crear diverses propostes de decoració a diferents estances en un sol clic.

 

Com puc fer servir Interior AI per dissenyar i decorar casa meva?

El funcionament d’aquesta pàgina web és molt senzill, només hem de pujar una foto de l’espai que volem decorar o redecorar (cuina, menjador, dormitori…) i triar l’estil o estils decoratius que més ens representin. La gamma d’opcions és molt completa, i ens permet escollir entre múltiples estils: industrial, modern, minimalista, rústic, japonès, art deco, tropical… I fins i tot hi ha opcions temàtiques com Nadal, Halloween, decoració medieval, gaming… Tota una gamma de possibilitats que ens permet jugar i provar diferents combinacions en pocs segons.

A banda d’obtenir molt ràpidament idees decoratives molt variades, les propostes s’adapten al nostre espai real, ja que la IA respecta les carecterístiques espacials de l’entorn, mantenint les proporcions i els elements arquitectònics com columnes, sostres i parets. Per aquelles estances que ja comptin amb mobiliari, respecta la col·locació els elements principals per configurar el disseny, tenint en compte les nostres preferències de distribució.

La plataforma d’Interior AI és gratuïta i únicament necessitem un correu electrònic de validació i les fotos dels espais que volem decorar o redecorar. Podem fer fins a cinc configuracions diàries gratuïtament, per aquells usuaris que vulguin fer-ne més, la pàgina ofereix una versió PRO.

 

Exemples de resultats de decoració d’interiors amb inteligència artificial

Per comprovar de primera mà les possibilitats que ofereix Interior AI, hem provat aquesta intel·ligència artificial amb diferents espais i estils, en el primer exemple hem fet servir una fotografia d’una cuina buida, i hem demanat a l’inteligència artificial que dissenyi tres estances en diferents estils: art deco, disseny industrial, i disseny modern. Els resultats són tres dissenys que ens poden servir com a guia d’estil per decidir quin aire volem donar a la nostra cuina.

decoració cuina Interior AI

En el segon exemple posem com a punt de partida una habitació ja moblada i decorada, imaginant que el que volem fer és canviar només la decoració per donar-li un estil diferent, tot respectant la distribució dels elements principals. El resultat el podeu veure a continuació, amb diferents exemples de mobles i objectes decoratius, seguint estils de disseny variats.

decoració dormitori Interior AI

Basant-se en les imatges inicials la pàgina ha generat en pocs segons diferents decoracions segons els estils indicats. La IA respecta majoritàriament tots els elements ja presents a la imatge inicial, a més la rapidesa d’aquesta tecnologia i les diferents propostes disponibles en pocs segons, la converteixen una eina molt útil i ràpida per donar-nos diferents perspectives de decoració i estils aplicats a un espai concret.

Tot i no ser una eina infal·lible, les possibilitats que ens ofereix per facilitar-nos el procés de decoració d’estances és realment útil. A banda d’aquesta pàgina, cada dia hi ha més opcions que ens ajuden a agilitzar el procés, perquè tot i que no hi ha res com el disseny que imaginem nosaltres mateixos, partir d’un disseny base ens pot facilitar tot el procés.

 

A Buch1900 t’ajudem a decorar o redecorar la teva llar

Si vols donar un nou aire a la teva llar, o començar amb un procés des de zero, a Buch1900 portem 5 generacions creant projectes personalitzats per tota mena d’espais i estils i estem a la teva disposició per ajudar-te amb tot el procés. Pots veure alguns dels nostres projectes realitzats a l’apartat de projectes de la nostra web i si ho desitges, contactar amb nosaltres per crear junts el teu projecte personal.