Blog Notícies


TENDÈNCIES D’INTERIORISME 2022

18/01/2022

 

Categoria: Decoració i disseny, Mobiliari

Tindràs casa teva a l’última

Amb l’inici d’un nou any és habitual que ens marquem noves fites i propòsits per complir. Un d’aquests propòsits pot ser fer un canvi a casa teva, ja sigui una reforma integral, modificar alguna estança concreta, renovar mobiliari específic o dotar l’espai d’un estil diferent. És per això que et volem apropar les tendències que es portaran aquest 2022: materials, colors, estils… perquè casa teva, a més de ser el teu refugi, tingui un estil actual.

Aquí et presentem un recull del que trobarem aquest any:

Aposta pels materials naturals com la fusta

“Casa teva ha de ser el teu temple”. Aquesta idea no és del tot rupturista, ja que va ser un punt fort durant el 2021. Cada cop som més sensibles al confort i al valor afegit que aporten els materials naturals com la fusta. Ens recorda als espais exteriors, ens aporta calma i benestar. Utilitzant-la en interiors aconseguiràs calidesa: et recomanem que escullis una varietat dura per fer front a l’ús diari, com són el roure, l’olivera i les varietats tropicals. També pots fer servir la fusta en patis o terrasses, on són recomanables la teca, l’ipe i el bangkirai, entre d’altres. Descobreix aplicacions tradicionals i innovadores en aquest article.

 

Complementa amb materials industrials

La convivència entre l’estil industrial i el natural és possible, sempre que no tractin d’imitar-se l’un a l’altre. Els hem de treballar de manera que creïn una contraposició i transmetin harmonia. Un material que ja fa temps que és dintre de les tendències per la llar és l’alumini. El pots aplicar a mobles, llampares, decoracions i un llarg etc. L’alumini, per exemple, és un gran aliat per augmentar les dimensions de finestres i tancaments al màxim, ja que té la capacitat de subjectar el pes de grans vidres. Així doncs, aconseguiràs que entri més llum natural a casa teva. Et parlem sobre aquest material en el següent article.

 

Menys és més: Minimalisme

Aquest any manen els espais funcionals, on la utilitat prima per sobre de tot. Una molt bona opció per augmentar la funcionalitat és fabricar mobles a mida per aprofitar al màxim l’espai i tenir molt emmagatzematge disponible.

Dintre del minimalisme hi ha un estil híbrid que torna amb força: el Japandi, es barregen la pau i harmonia de l’estil japonès amb la calidesa de l’estil nòrdic. Tots dos emfatitzen la importància dels espais basats en funcions definides, amb elements naturals com plantes, rattán o ceràmica i apostant pel disseny modern i senzill.

 

Relaxa’t a través dels colors

En sintonia amb la idea de sentir calma i confort, els colors neutres i inspirats en la natura també són tendència aquest 2022. Amb colors com el marfil, el beix, tons terra, blaus, verds, etc., aconseguim un ambient serè i acollidor. Els pots aplicar en parets, tapisseries o cortines, per exemple. També pots afegir detalls de color intens per crear contrast i aportar un punt diferent i d’energia, sempre que estiguin aplicats amb moderació.

 

Decora amb consciència: decoració sostenible

La crisi ecològica fa que cada vegada més valorem els productes i els processos de creació respectuosos amb el planeta. Suma’t a l’estil de vida eco-friendly i busca mobles produïts amb materials sostenibles, reciclats i reciclables, fets a mà i de forma amigable amb el medi ambient. Buch1900 treballem amb Deceuninck , el líder mundial de PVC i una de les primeres empreses a apostar per l’economia circular. El nostre proveïdor compta amb una planta de reciclatge d’una gran extensió ubicada a Bèlgica, on reciclen fins a 45.000 tones de PVC l’any. En aquest article te’n parlem amb més profunditat.

 

 

Renova la teva llar amb BUCH1900

A Buch1900 tenim les millors solucions, amb una amplíssima gamma d’acabats, que s’adapten a les teves necessitats tant estètiques, funcionals, com de pressupost. Desenvolupem amb tu tot el projecte, de manera personalitzada i exclusiva. Som experts del sector amb una llarga tradició, el que ens permet oferir-te la millor relació qualitat-preu.

Benvingut a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.