Blog Notícies


REFORMA INTEGRAL

10/11/2021

 

Categoria: Projecte global

8 passos per no ensorrar-te en el procés

Sents la paraula reforma, què és el primer que penses? Problemes, discussions, els diners que et gastaràs… i comences a tremolar. Si fer modificacions d’una estança del teu pis o casa és un projecte complex i necessita molt bona planificació, imagina si el que vols és una reforma integral. La cosa es complica, veritat?

Una reforma pot tenir diferents objectius: optimitzar l’espai a través d’una nova distribució, més comoditat, millorar les condicions climàtiques per poder tenir un estalvi energètic, adaptar l’espai per l’arribada d’un nou membre de la família i un llarg etc.

Cal que resolguis preguntes com:

 • Quantes habitacions necessito?
 • Tinc espai d’emmagatzematge?
 • Dutxa o banyera?
 • Necessito una cuina més gran?
 • Vull llum natural a tota la casa?
 • Quants som i que necessita cada un?

Sabem que remodelar una llar és un procés feixuc i dur, que es fa llarg si no estàs ben preparat. A continuació et donem alguns consells perquè el projecte dels teus somnis no es converteixi en un malson, perquè no cometis errors de principiant:

 

Passos per una bona reforma

 1. Tingues clar què vols:
  Pensa amb tranquil·litat com utilitzes normalment l’espai, quines activitats hi fas, coses que t’incomoden, prioritza les necessitats. També pots buscar inspiració en decoració i distribucions, però sempre tenint en compte què servirà en el teu cas.
 2. Calcula el pressupost:
  Fes números realistes i vigila incloure-hi fins al mínim detall. Afegeix també una partida d’imprevistos, sempre poden aparèixer canvis o problemes durant el procés de remodelació. Marca’t un mínim i màxim assumible.
 3. Contactar amb professionals i compara pressupostos:
  No et quedis amb la primera empresa que et doni un pressupost. Busca diferents opcions i compara els serveis i solucions de cada una per poder prendre una decisió amb fermesa i seguretat.
 4. Escull la qualitat i disseny dels materials i acabats:
  A part de ser pràctica i funcional, casa teva també ha de ser un reflex del teu estil, on estaràs a gust. T’agrada més l’estil nòrdic, amb una paleta de colors blancs i tons apagats? O prefereixes un ambient rústic, on predominen les fustes nobles? Vols utilitzar fusta, PVC o alumini?
 5. Selecciona l’empresa i firma el contracte de l’obra:
  Un cop has pres totes aquestes decisions, és hora d’escollir les empreses o professionals que duran a terme la reforma integral de casa teva. Firma el contracte, assegura’t que totes dues parts teniu les condicions ben clares i marca clàusules per evitar conflictes futurs.
 6. Aconsegueix els permisos d’obra que necessitis:
  Fer una reforma suposa també fer tràmits administratius per tenir-ho tot en regla i no causar problemes. Informa els veïns de les obres perquè siguin coneixedors dels sorolls i moviment que poden ser molestos, demana els permisos obligatoris a l’Ajuntament i informa’t de si pots accedir a alguna ajuda econòmica.
 7. Inicia la reforma i prepara’t per fer modificacions del pla establert:
  Un cop finalitzada la fase de preparació és el moment d’iniciar les obres, amb els imprevistos i les modificacions que poden anar sorgint al llarg del procés. Analitza i accepta amb mesura aquests canvis, han d’estar en sintonia amb el resultat final que desitges. Hauràs d’assumir el cost extra que poden suposar.
 8. On viuràs mentre dura la reforma?
  Si no vols viure entre runes, pols, desordre, etc., has de buscar un lloc on viure mentre la remodelació està en marxa, sigui un hotel o casa d’algun familiar. Marxar de casa no vol dir abandonar el procés, és molt recomanable que facis visites periòdiques per controlar que tot va correctament i estar al cas de tots els detalls.

 

El que pots aconseguir per la teva nova llar

Un cop tens clars els passos, toca posar-se en marxa. Buch1900 t’oferim tota mena de solucions per donar una nova imatge a la teva llar:

 • Mobles a mida: tenim una gran varietat de materials i acabats pels mobles del teu menjador, saló, habitacions… tots fets especialment per tu, per aprofitar al màxim l’espai i aconseguir una gran capacitat d’emmagatzematge, sense renunciar a l’estètica. Aquí tens exemples de fusteria.
 • Cuina: és una de les estances més importants de la casa, ja que pateix un desgast constant a causa de vapors, canvis de temperatura, etc. Els materials i la seva distribució són essencials perquè aconsegueixis una cuina funcional i còmode per l’ús diari.
 • Finestres: una bona qualitat de les teves finestres et suposa un millor aïllament tèrmic i acústic, és a dir, més comoditat i estalvi en les teves factures. Una bona opció, per exemple, és instal·lar tancaments de PVC.
 • Solucions pel teu jardí: hem creat un mobiliari laminar de fusta, una cadira-hamaca i taules molt resistents a les condicions climatològiques adverses i de ràpid assecat, així com amb un disseny únic. També instal·lem paviments exteriors amb tarima de fusta, proposta innovadora pel terra del teu pati o jardí. 

 

BUCH1900, EL TEU ALIAT EN LA REFORMA INTEGRAL

Una reforma integral suposa una gran responsabilitat i és indispensable la sincronia entre els professionals. Has de comptar amb els millors especialistes per evitar problemes.

Desenvolupem juntament amb tu tot el projecte, de manera personalitzada i exclusiva, donant-te les solucions més adients. Des de la fase d’investigació i desenvolupament fins a la instal·lació, fem controls de qualitat exhaustius i sistemàtics perquè no t’hagis de preocupar de res.

 

Benvingut a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.